Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Christmas Swing Ball 2010 - Swingalonica Festival

Μετά την επιτυχία του φεστιβάλ της Swingalonica τον Μαϊο του 2010, η ομάδα που έφερε το lindy hop στην Ελλάδα και μας συνέστησε κάτι καινούργιο στη ψυχαγωγία των Ελλήνων μας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση της! Ένα ανεπανάληπτο show λίγο πριν τις γιορτές!
Το μοναδικό Διεθνές Φεστιβάλ Swing χορού και μουσικής στην Ελλάδα, η Swingalonica 2010 (x-mas version) έρχεται να μας ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά λίγο πρίν τα Χριστούγεννα με σεμινάρια και πάρτυ κάνοντας ένα απολαυστικό 4ήμερο ταξίδι στην εποχή του μεσοπολέμου. Με αποκορύφωμα το κλασικό πλέον Christmas Swing Ball που για 4η συνεχή χρονιά μας υπόσχονται το πιο φαντασμαγορικό swing party που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Ένα μεγάλο πάρτυ, μουσικές, αισθητική μιας άλλης εποχής, κορίτσια και αγόρια που χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης, όλα στο κόκκινο!
Lindy Hop Greece presents Christmas Swing Ball (all in RED)


Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Principal Club Theater
, Θεσσαλονίκη στις 19:45
Πιστό στο ραντεβού του το Lindy Hop Greece μας προσκαλεί στο Χριστούγεννιατικο Swing Ball για το 2010 στα πλαίσια της Swingalonica 2010 (x-mas version) όπου αυτή τη φορά αναβιώνει την swing εποχή των δεκαετιών του ‘20-’40 της Νέας Ορλεάνης και του Χόλυγουντ, όταν το Lindy Hop έβαζε τις βάσεις για τα ξέφρενα πάρτυ που θα ακολουθούσαν!
Δύο μπάντες, οι Rhythm Junkies από τη Λιθουανία που μάγεψαν φέτος το Herrang της Σουηδίας, τη Μέκκα του Lindy Hop. Τους Speakeasies Swing Band από τη Θεσσαλονίκη, ίσως την καλύτερη swing μπάντα της Ελλάδας. DJ set από τον Deeb, τον master swing DJ διασήμων φεστιβάλ και τη Penelope, με την απίστευτη συλλογή της από βινύλια. Και φυσικά με show που θα αφήσουν ιστορία.
Η ομάδα που έφερε το lindy hop στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece προσκαλεί τους πιο θεαματικούς performers σε όλο κόσμο τον Max Pitruzella από την Γαλλία και την Annie Trudeau από τον Καναδά, τους πρωταθλητές Oskar Markusson και Mikaela Hellsten από τη Σουηδία και τους μοναδικούς Mindaugas Bikauskas και τη Giedre Paplaityte από τη Λιθουανία. Και για πρώτη φορά show από τους Athens Lindy Hop και τους Athens Swing Cats τις ομάδες που έρχονται από την Αθήνα. Και πολλές άλλες εκπλήξεις που μας τις κρατάνε κρυφές, αλλά θα μας καταπλήξουν!
Φορέστε κάτι κόκκινο, «Αll in red» όπως μας προσκαλούν και ελάτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ενα flash back στα διάσημα Ballroom του μεσοπολέμου με τους ρυθμούς των Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Cab Calloway, Count Basie, Frank Sinatra κλπ. και να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Το πρόγραμμα:
Box office opens 19:30
-20:00 Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
-21:00-22:00 DJ Penelope
-22:00-23:00 The Speakeasies Swing Band live
-23:15-24:00 Rhythm Junkies live
-00:00-00:30 Showblock
-00:00- 01:15 Rhythm Junkies live
-01:15-03:30 DJ Deeb and Penelope
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:45
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ - 2310.428088
Προπώληση: 12 € στα Metropolis, Tickethouse Θεσσαλονίκης (Για κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης κρατήσεις στη τιμή προπώλησης στο registration@lindyhop.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με θέμα "ΚΡΑΤΗΣΗ-PRINCIPAL" μέχρι το Σάββατο 11/12/10 στις 16:00.) / 15 € στην είσοδο.

Dress Code proposal: something red

1 κομεντς:

alejaaandro είπε...

(λίγο αργά μεν για σχόλια, παρόλαυτά) είχε φοβερή επιτυχία το πάρτυ!
Ξεπατωθήκαμε στον χορό κ οι εκλήξεις που είχαν ήταν φοβερές (ειδικά popping perfomance)!

Δημοσίευση σχολίου