Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Το ARIEL Και οι στοιχειώδεις μαθηματικοί υπολογισμοί


Ιδού δυο συσκευασίες απορρυπαντικού Ariel  όπως φαίνονται από την μπροστινή όψη.
Στα αριστερά η νέα συσκευασία, στα δεξιά η παλαιά.
Το σχήμα της νέας φιάλης και η ετικέτα είναι διαφορετικά από αυτά της παλαιάς.

Όμως το προϊόν παραμένει το ίδιο και η τιμή πώλησης επίσης !

Η νέα φιάλη είναι πιο χοντρή και περιέχει 10% επιπλέον προϊόνΩστόσο...
Υπάρχουν κάποιες «μικροδιαφορές».

Καταρχήν, η παλαιά φιάλη είναι για 20 πλύσεις...


Ενώ η ετικέτα στη νέα φιάλη μας πληροφορεί ότι μπορούμε να κάνουμε
18 + 2  πλύσεις...

… Ok, έστω !
Για το ARIEL ίσως το 18 + 2 να μην ισούται πάντα με το
 20
Κατά βάθος ίσως να μην υπάρχει τίποτα το περίεργο...
Αν και !
Ας επιστρέψουμε στη νέα φιάλη !
Σ’ αυτή τη νέα φιάλη, η ετικέτα μας επισημαίνει ότι υπάρχει 10% επιπλέον προϊόν...
Εάν λοιπόν έχουμε 10%  επιπλέον προϊόν, πρέπει να μπορούμε να κάνουμε 10% περισσότερες πλύσεις

Το οποίο μας κάνει (ας βάλουμε εμπρός τις αριθμομηχανές)...
20 + 10% = τουλάχιστον 22 πλύσεις

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΟΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΦΙΑΛΩΝ.

Αριστερά η νέα φιάλη
Δεξιά η παλιά
Το σχήμα των δυο φιαλών όπως και οι ετικέτες διαφέρουν.

Όμως το προϊόν παραμένει το ίδιο και η τιμή πώλησης επίσης.

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΌΤΙ

Η νέα φιάλη περιέχει 10% επιπλέον προϊόν...
Αλλά θα αντιληφθούμε ότι πρόκειται για
  10% λιγότερο...
Η παλαιά φιάληΗ νέα φιάλη
 Συμπέρασμα:
Το
Ariel (ανήκει στον όμιλο Procter & Gamble) μόλις εφηύρε μια νέα μαθηματική αρχή:
Έστω ένα πεπερασμένο σύνολο του οποίου η τιμή παραμένει σταθερή,
εάν αυξήσουμε δωρεάν κατά 10% την ποσότητα του προϊόντος,
 ο όγκος περνάει από το1,5 λίτρο σε 1,4 λίτρο
Και ο αριθμός πλύσεων αυξάνεται από τις 20 στις 18+2 …
 Τι αυξήθηκε πραγματικά κατά 10% ?
Τα κέρδη της Procter & Gamble ?
ή
 Η εντύπωση που έχω ότι με περνάνε για βλάκα;

Τι σεξ κάνεις βάσει ζωδίου

Αν είσαι ταύρος, ο έρωτας περνάει από το στομάχι! Αν πάλι βγαίνεις με Τοξότη, ο έρωτας περνάει κι από πολλές άλλες! Το θέμα είναι τι σεξ κάνεις και τι σεξ κάνει κι εκείνος. Το ζώδιο σας είναι διαφωτιστικό για την γλώσσα επικοινωνίας που θα έχετε στο κρεβάτι.Κριός: παθιασμένα και ενίοτε παράνομα!
Eσύ: οι γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού είναι άγρια θηλυκά, γεμάτα αυθορμητισμό και στο κρεβάτι φανερώνουν όλα τα ζωώδη ένστικτά τους. Για τις γυναίκες Κριούς είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν ανεξάρτητες και ελεύθερες ακόμα κι αν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση. Το πάθος που βάζουν στο σεξ μπορεί να βάλει φωτιά στα σεντόνια αλλά άπαξ και ξενερώσουν, η λίμπιντο χρειάζεται γερανό για να σηκωθεί.
Εκείνος: οι άντρες Κριοί έχουν έντονο ερωτικό ταμπεραμέντο και δεν σταματούν να ψάχνουν το άλλο τους μισό στη ζωή και το σεξ, μέχρι να το βρουν. Άπαξ και βρουν το ιδανικό, αφοσιώνονται ψυχή και σώμα (πολύ σώμα). Όπως καταλαβαίνεις, άπαξ και μπλέξεις με Κριό, θα γονατίσεις από το πολύ σεξ, τουλάχιστον στην αρχή του έρωτα.
Πώς θα τον ανάψεις: οι Κριοί είναι πολύ ευαίσθητοι και μπορούν να έρθουν σε σεξουαλική όρεξη από τα χάδια στο κεφάλι και μόνο. Παίξε με τα μαλλιά του και κάντου απαλό μασάζ στο κεφάλι, το πρόσωπο και τους ώμους. Αν εσύ είσαι Κριός, ζήτα του ν' αφήσει γενάκια μερικών ημερών και επιδοθείτε σε άγριο κουτούπωμα με φιλιά και χάδια! Έτσι, θ' ανάψεις στα σίγουρα.
Σημείο κλειδί: ο Κριός είναι επιρρεπής στην απιστία, ειδικά αν τον πολιορκήσει στενά ένα θηλυκό φωτιά και λαύρα. Γι' αυτό, φρόντισε να του κρατάς το ερωτικό ενδιαφέρον σε διαρκή εγρήγορση!

Ταύρος: τρώγοντας έρχεται η όρεξη!
Εσύ: οι γυναίκες Ταύροι, διαθέτουν βαθιά σεξουαλικότητα και είναι σχεδόν αδάμαστες στο σεξ. Η γυναίκα Ταύρος θα παλέψει χωρίς τέλος για να διατηρήσει το καλό σεξ στη σχέση της και κλειδί για να απολαύσει το σεξ, είναι η εμπιστοσύνη στο έτερον της ήμισυ. Αν τον εμπιστεύεται, θα ενδώσει σε κάθε λογής σεξουαλικό κολπάκι.
Εκείνος: Ο άντρας Ταύρος είναι πιστός και παθιάρης στον έρωτα. Παρόλο που δεν ικανοποιείται εύκολα στον έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι πως θα καλοπεράσεις στο πλευρό του (είτε βρεθείς επάνω, είτε κάτω από εκείνον στο κρεβάτι).
Πώς θα τον ανάψεις:ο άντρας Ταύρος συνδυάζει το καλό σεξ με το καλό φαγητό. Υποδέξου τον με ένα λουκούλλειο γεύμα και περίποιήσου τον με ένα εξαίσιο στοματικό! Αν εσύ είσαι η Ταύρος, ζήτα του να σου κάνει ένα αισθησιακό μασάζ στον λαιμό, το οποίο θα συνδυάσει με αισθησιακά δαγκώματα. 

Δίδυμος: τη μια αφέντρα, την άλλη δουλάκι
Εσύ: ως χαρακτήρες, οι γυναίκες Δίδυμοι είναι τρομερά πολύπλοκοι και σκέφτονται τη μια έτσι και την άλλη διαφορετικά. Το ίδιο συμβαίνει και στο κρεβάτι όπου η γυναίκα Δίδυμος, με τον ένα εραστή είναι έτοιμη να δοκιμάσει τα πάντα ενώ με τον επόμενο είναι γεμάτη αναστολές. Αν γοητευθεί και αγαπήσει πραγματικά, η γυναίκα Δίδυμος δρα με τρελό πάθος και αλλάζει πολλούς ρόλους στο σεξ.
Εκείνος: ο άντρας Δίδυμος είναι αυτό που λέμε ο αληθινός Καζανόβας. Το σεξ είναι για εκείνον ιεροτελεστία και τις περισσότερες φορές θέλει να έχει το πάνω χέρι.
Πώς θα τον ανάψεις: περιποιήσου το πάνω μέρος του σώματός του (χέρια, ώμοι , παλάμες, δάχτυλα και κατόπιν κινήσου πιο χαμηλά. Μην υποτιμάς τα προκαταρκτικά και το ίδιο ζήτα κι από εκείνον.)
Σημείο κλειδί: παίξτε το παιχνίδι της υποταγής, εναλλάσσοντας τους ρόλου του κυρίαρχου και του κυριευόμενου συχνά πυκνά. 

Καρκίνος: αγαπησιάρικο σεξ μεν, όχι συχνό δε!
Εσύ: η γυναίκα Καρκίνος θέλει να νιώσει ότι αγαπιέται, προτού προχωρήσει στη σεξουαλική επαφή. Η διάθεσή της (και για το σεξ) μεταβάλλεται πολύ εύκολα αλλά σπάνια θ' αρνηθεί να κάνει έρωτα, αφού η κάθε επαφή είναι για εκείνη μια ευκαιρία να δεθεί ακόμα πιο βαθιά με το σύντροφό της. Όπως καταλαβαίνεις, αν είσαι Καρκίνος, σπάνια θα ενδώσεις σε ένα one night stand χωρίς προοπτική!
Εκείνος: ο άντρας Καρκίνος είναι αγαπησιάρης, διαθέτει πολύ πάθος στο κρεβάτι και θα σε πνίξει στα χάδια, τα φιλιά και τις αγκαλιές. Αν σου αρέσει αυτό το στυλ άντρα, έπεσες διάνα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως για να τον κάνεις να ενδώσει, πρέπει να τον κυνηγήσεις αφού απεχθάνεται να τον βλέπουν σαν μηχανή του σεξ.
Πώς θα τον ανάψεις: οι γυναίκες αλλά και οι άντρες Καρκίνοι, λατρεύουν τα φιλιά με προτίμηση στο γαλλικό φιλί. Το στήθος τους είναι η πύλη της ηδονής και ειδικά οι γυναίκες ανάβουν εύκολα με το άγγιγμα στις ρώγες. 

Λιοντάρι: τα θέλω όλα στο κρεβάτι (αλλά δίνω λίγα)
Εσύ: η γυναίκα Λιοντάρι είναι πολύ εγωίστρια και βάζει τον εαυτό της και τον οργασμό της πάνω απ' όλα! Στο κρεβάτι πάντως, τα δίνει όλα και είναι ιδιαιτέρως ευρηματική μέχρι να πάρει αυτό που θέλει: τη δική της απόλαυση.
Εκείνος: ο άντρας Λέων είναι εξίσου εγωιστής και δεν δίνει και πολύ μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά. Κατά βάθος, είναι ευγενικός και ευαίσθητος αλλά αν τον πετύχεις σε μεγάλα κέφια, θα περάσεις ώρες ατέλειωτου πάθους κάτω από τα σεντόνια. Ειδικά, αν εκείνος έχει αποφασίσει να σε κατακτήσει, τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο (ούτε ο νόμιμος σύζυγός σου).
Πώς θα τον ανάψεις: ο έρωτας ξεκινά για το ζώδιο αυτό μέσα από ένα χαλαρωτικό μπανάκι με αιθέρια έλαια και τρίψιμο στην πλάτη. Τη στιγμή της κορύφωσης, μπήξε ελαφρά τα νύχια σου στην πλάτη του ενώ μην υποτιμάς τη δύναμη του σεξ στα όρθια. 

Παρθένος: στο κυνήγι της σεξουαλικής τελειότητας
Εσύ: η γυναίκα Παρθένος αναζητά την τελειότητα στο σεξ όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής της. Για το λόγο αυτό, η γυναίκα τούτη θα δοκιμάσει κάθε κολπάκι και βοήθημα στον έρωτα, με σκοπό την ανανέωση του δεσμού της, την επίτευξη ενός ακόμα πολλαπλού οργασμού ή και την γέννηση ενός μωρού. Οι Παρθένοι είναι πιστοί στον έρωτα μέχρι αηδίας και δεν ανέχονται να τους χρησιμοποιείς, ειδικά στο σεξ!
Εκείνος: ο άντρας Παρθένος αποζητά κι αυτός την τελειότητα και έχει ανεβάσει το σεξ στην κορυφή των προτεραιοτήτων της ζωής του. Άπαξ και αφοσιωθεί σε σένα, ο άντρας αυτός θα δώσει την ψυχή και το κορμάκι του για να μην τον παρατήσεις ποτέ. Βέβαια, αυτή η εμμονή για τελειότητα ακόμα και στο σεξ, θα σας κάνει να τα βρείτε σκούρα μέσα σε ένα γάμο ή μια μακροχρόνια σχέση, αφού κάποτε μπορεί να στερέψετε από ιδέες.
Πώς θα τον ανάψεις: προτίμησε τις στάσεις που ευνοούν την έντονη διείσδυση και δώσε έμφαση στο άγγιγμα, αφού ο Παρθένος ανάβει σαν τσακμάκι στο σεξ! Όταν ξεμένετε από κολπάκια και νέες στάσεις, ανοίξτε και μελετήστε το Κάμα Σούτρα από την αρχή ή επενδύστε σέξι στολές και σενάρια ροζ απόχρωσης.

Ζυγός: όταν λέμε έρωτα, εννοούμε έρωτα!
Εσύ: σαν γυναίκα Ζυγός, έχεις γεννηθεί για ν' αγαπάς και το συναίσθημα τούτο καθορίζει τη ζωή σου! Η γυναίκα Ζυγός τα δίνει όλα για την αγάπη και δίνεται απλόχερα στο σύντροφό της. Θα κάνει τα πάντα για να διατηρήσει τη φλόγα στη σχέση δεν αλλάζει την μακροχρόνια σχέση που της προσφέρει σιγουριά για το καλύτερο σεξ στον κόσμο!
Εκείνος: ο άντρας Ζυγός είναι τρυφερός αλλά παθιάρης. Πρόκειται για ένα γενναιόδωρο εραστή που ψάχνει να βρει την ιδανική παρτενέρ στον έρωτα. Όταν βρει το άλλο του μισό στο κρεβάτι, θα κάνει το απόλυτο σεξ μαζί της (άγριο, διασκεδαστικό και πρωτότυπο). Πάντως το αγόρι αυτό από τη φύση του πλασμένο να κάνει έρωτα αλλά του αρέσει πολύ και να φλερτάρει.
Για να τον ανάψεις: μίλησέ του για όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου και θα δείξτου ότι τον ποθείς όπως την πρώτη ημέρα. Δώσε βάση στον πισινό και την πλάτη του. 

Σκορπιός: Μaster (sex) Chef
Εσύ: η γυναίκα Σκορπιός είναι γεμάτη σεξουαλικότητα και οι δυνατότητές της στο κρεβάτι ξεπερνούν τη φαντασία. Ενώ είναι αρκετά επιρρεπής στην απιστία η ίδια, δεν συγχωρεί εύκολα τους άντρες που της φοράνε το κέρατο. Αν αγαπήσει αληθινά, δίνεται ψυχή και σώμα.
Εκείνος: είναι το πιό σεξουαλικό ζώδιο και το σεξ μαζί του είναι ηφαιστειώδες. Η δίψα του για έρωτα δεν σταματά ποτέ γι' αυτό και είναι σημαντικό να του δείχνεις πως κι εσύ θέλεις να ζευγαρώνεις μαζί του ποιοτικά και ποσοτικά. Βέβαια, ο άντρας Σκορπιός μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ εύκολα το σεξ για να σε ξελογιάσει, πράγμα πανεύκολο αφού δύσκολα θ' αντισταθείς στο μαγνητισμό που εκπέμπει.
Για να τον ανάψεις: είναι πολύ εύκολο να του φτιάξεις το κέφι απλά αγγίζοντας το πέος του και κάνοντάς του στοματικό έρωτα. 

Τοξότης: περιπετειώδης, ερωτιάρης αλλά άπιστος!
Εσύ: οι γυναίκες στο ζώδιο του Τοξότη πέφτουν εύκολα ξερές από τα βέλη του έρωτα. Η γυναίκα αυτή θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι για να ικανοποιήσει και τον παρτενέρ της αλλά και την ίδια. Για εκείνη είναι σημαντικό να βελτιώνεται στο σεξ όπως και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής της.
Εκείνος: ο άντρας Τοξότης έχει μια διαρκή επιθυμία να μαθαίνει νέα κόλπα στο κρεβάτι και δεν λέει όχι στο σεξ εκτός κρεβατιού ή σπιτιού! Είναι καλός εραστής και για να προάγει το σεξ μαζί σου, θα εξερευνήσει μέχρι και την τελευταία πιθαμή του κορμιού σου. Κάποιες φορές δεν ξέρεις πώς τον προτιμάς βέβαια, σαν φίλο ή εραστή κι εκείνος λάτρης του άλλου φίλου, εύκολα θα παιχνιδίσει και με άλλα θηλυκά.
Για να τον ανάψεις: ασχολήσου με το εσωτερικό μέρος από τα μπουτάκια του, κάντου αισθησιακό μασάζ με αιθέρια έλαια και μην παραμελείς τη μικρή του περιοχή, ποτέ μα ποτέ!

Αιγόκερως: και συνεχίζει και συνεχίζει
Εσύ: η γυναίκα Αιγόκερως έχει τον έλεγχο σε όλους τους τομείς της ζωής της και ειδικά στο σεξ! Όταν μπαίνει σε μια σοβαρή σχέση, θα κάνει τα πάντα για να είναι αυτή όσο καλύτερη γίνεται. Ακόμα και στις μεγαλύτερες κρίσεις στη σχέση με το άλλο της μισό, η γυναίκα Αιγόκερως, θα έχει ως μεγαλύτερο όπλο της το σεξ και με αυτό θα τον τουμπάρει!
Εκείνος: ζώδιο της γης, ο άντρας Αιγόκερως ξέρει να κάνει έρωτα με όλες του τις αισθήσεις. Το αγόρι που ανήκει στο ζώδιο αυτό, μπορεί να σε απογοητεύσει αρκετά αλλά με τον καιρό το δέσιμο και το σεξ μαζί του γίνεται όλο και καλύτερο. Το σίγουρο είναι πως δεν θα χορτάσεις ποτέ το σεξ μαζί του αφού από αντοχή και διάρκεια είναι σούπερ! Ο οργασμός σου είναι εγγυημένος!
Για να τον ανάψεις: το σεξ αυτό καθ' αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στη σχέση μαζί του, γι' αυτό μην του αρνείσαι τη σωματική ηδονή. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στα χάδια σε όλο το σώμα και ειδικά στο κεφάλι. 

Υδροχόος: η φαντασία στην εξουσία
Εσύ: η γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι ανεξάρτητες αλλά παλιομοδίτισσες και γεμάτες αναστολές στο σεξ. Η γυναίκα Υδροχόος, λατρεύει την ελευθερία της και δεν θα καταπιεστεί ποτέ να κάνει κάτι στο κρεβάτι που δεν της αρέσει! Πάντως, διαθέτει μπόλικο πάθος και υπό συνθήκες αρκετό ταμπεραμέντο.
Εκείνος: το σεξ με έναν άντρα Υδροχόο, μπορεί να γίνει άγριο και απρόβλεπτο. Στο μυαλό του ο άντρας αυτός έχει το να σε κυριεύσει σωματικά αλλά θέλει να ξέρει κι αν το απολαμβάνεις και με το μυαλό σου. Δεν του αρέσουν τα προγραμματισμένα πράγματα και προτιμά το τυχαίο και ξαφνικό σεξ. Ως ζώδιο του αέρα, ο Υδροχόος πειραματίζεσαι στον έρωτα και έχει έντονη φαντασία.
Για να τον ανάψεις: του αρέσουν όλες οι στάσεις που θα παρατείνουν την ηδονή και απόλαυσή του.

Ιχθύες: η νύχτα θέλει έρωτα
Εσύ: η γυναίκα Ιχθύς είναι από τη φύση της ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Ακόμα και με ένα άγγιγμα μπορεί να ανάψει και ευχαριστιέται στο κρεβάτι και με τα λίγα. Δεν χρειάζεται να κουραστείς για να την κατακτήσεις σωματικά ή πνευματικά.
Εκείνος: ο ιχθύς είναι ζώδιο του νερού και τούτο τον καθιστά ερωτικό, αγαπησιάρη και άκρως διασκεδαστικό στο κρεβάτι. Εκείνος βλέπει το σεξ κυρίως σαν μια πνευματική ένωση και γιαυτό οι φαντασιώσεις και η υλοποίησή τους είναι ο τρόπος που διαθέτουν για να χαίρονται τον έρωτα. Ο άντρας Ιχθύς θα πέσει με ευχαρίστηση στα βαθιά νερά προκειμένου να ικανοποιήσει τον εαυτό του και τον παρτενέρ του στο κρεβάτι.
Για να τον ανάψεις: ξεκίνα με ένα αισθησιακό μασάζ από την κορυφή έως τα νύχια του και στη συνέχεια περιποιήσου και τις υπόλοιπες βασικές ερωτογενείς του ζώνες,. Πες ναι στα ερωτικά βοηθήματα παντός είδους!

για τον καμμένο πάτο της κατσαρόλας

Για να καθαρίσετε τον καμένο πάτο της κατσαρόλας σας χωρίς τρίψιμο, βάλτε ένα κρεμμύδι κομμένο να βράσει για λίγα λεπτά, ή εναλλακτικά βάλτε αρκετό ξύδι και απορρυπαντικό πιάτων, αφήστε το να βράσει και με ένα συρματάκι τρίψτε ελαφρά την καμμένη επιφάνεια.

πως θα καθαρίσετε τον φούρνο μικροκυμάτων σας

Για να καθαρίσετε το φούρνο μικροκυμάτων, τοποθετήστε στο εσωτερικό ένα μπολ με νερό, μέσα στο οποίο θα έχετε διαλύσει το χυμό ενός λεμονιού, και αφήστε το για 3-4 λεπτά να βράσει στην υψηλή ένταση. Στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

μια φορά κι έναν καιρό...

Γυναικεία Εσώρουχα: Τι θα φορεθεί το 2011Κάτω από φαρδιά πουλόβερ και μάλλινα καλσόν κρύβεται η πιο θηλυκή πλευρά της γυναίκας που θέλει να αισθάνεται ελκυστική καθ’όλη την διάρκεια της μέρας. Ξεχωρίσαμε γι’αυτό δέκα σετ εσωρούχων από τις Χειμερινές Κολεξιόν των αγαπημένων μας εταιριών και σας προτείνουμε το επόμενο δώρο που αξίζει να χαρίσετε στον εαυτό σας. Oysho
Μέλος της οικογένειας Inditex (Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius κ.α.), τα καταστήματα εσωρούχων Oysho διακρίνονται για τα νεανικά τους σχέδια, την ποικιλία σχεδίων και τις εξαιρετικές τους τιμές. Στην φετινή, χειμερινή τους συλλογή ξεχωρίζουν τα country μοτίβα, με ρομαντικά ανθάκια σε παλ σκούρα και ανοιχτά χρώματα, και με μαλακά υφάσματα που προσφέρουν άνεση όλες τις ώρες της μέρας.
Οι τιμές των εσωρούχων Oysho είναι στα 12,95 ευρώ για το σουτιέν και 4,95 ευρώ για το σλιπ ή το στρινγκ.


Accessorize
Για τα πιο funky σλιπ της αγοράς οφείλετε να επισκεφθείτε τα Accessorize, στα οποία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Δυστυχώς, όμως, στα καταστήματα διατίθενται μόνο σλιπ και στρινγκ, όχι σουτιέν.
Οι τιμές τους κυμαίνονται από 7 έως 10 ευρώ το ένα.
 
Intimissimi
Πιο σέξι από ποτέ η φετινή χειμερινή συλλογή Intimissimi, στην οποία επιστρατεύονται η δαντέλα και το απαλό βαμβάκι, σε γήινους, απαλούς τόνους που θα ταιριάξουν ιδανικά με την γκαρνταρόμπα μας. Από την τρέχουσα συλλογή ξεχωρίσαμε και το σετ της φωτογραφίας, το οποίο διατίθεται και με στρινγκ.
Η τιμή του είναι στα 25,90 ευρώ για το σουτιέν και 9,90 ευρώ για το σλιπ.


Calvin Klein
Δαντέλα και πάλι δαντέλα και μάλιστα στην πιο λεπτεπίλεπτη, αιθέρια εκδοχή της προτείνει για τον φετινό χειμώνα ο οίκος Calvin Klein που φημίζεται και την τέλεια εφαρμογή στα εσώρουχά του. Ξεχωρίσαμε το μελανζέ σχέδιο της φωτογραφίας, με το όμορφο δαντελένιο μπόξερ.
Η τιμή του σετ είναι 74 ευρώ.
 
Luna
Μάλλον ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η ελληνική βιοτεχνία εσωρούχων, τα εσώρουχα Luna διακρίνονται για την ποιότητά τους, τα πολυτελή τους υφάσματα και τις κομψές τους γραμμές που κολακεύουν το γυναικείο σώμα. Η χειμερινή collection περιλαμβάνει σχέδια θηλυκά, σαγηνευτικά σε χρώματα βαθιά που θα ταιριάξουν με την γκαρνταρόμπα σας.
Από τη νέα συλλογή ξεχωρίσαμε το σετ της φωτογραφίας.
Το σουτιέν κοστίζει 44,50 ευρώ και το σλιπ (ή μποξεράκι αν προτιμάτε) είναι στα 17,85 ευρώ.


Elle Macpherson Intimiates
Αν δεν έχετε ακόμα δοκιμάσει εσώρουχα της συλλογής του γνωστού über-model, δεν έχετε ακόμα αντικρύσει την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού σας. Κοριτσίστικα αλλά και αισθησιακά, με έμφαση στις διαφάνειες, την δαντέλα αλλά και σε σχέδια βολικά και άνετα για όλη την ημέρα, τα εσώρουχα αυτά αξίζουν περίοπτη θέση στο συρτάρι σας.
Τα εσώρουχα της φωτογραφίας κοστίζουν 46 ευρώ το σουτιέν, 30 ευρώ το μπόξερ και 28 ευρώ το στρινγκ.

 
Triumph
Κλασικές γραμμές, άψογη εφαρμογή και ασύγκριτη ποιότητα. Τα εσώρουχα Triumph δεν είναι τυχαία πρώτα στις επιλογές των γυναικών εδώ και έναν περίπου αιώνα. Το σετ που ξεχωρίσαμε ανήκει στην χειμερινή συλλογή Angel Curves και αποτελείται από λαμπερό σατέν και διακριτική δαντέλα, ώστε να δημιουργεί τέλειες καμπύλες και να είναι εντελώς αόρατο μέσα από τα ρούχα. Διατίθεται σε λιλά και σε σοκολατί.
Η τιμή των εσωρούχων είναι 42,95 ευρώ για το σουτιέν και 16,95 ευρώ για το στρινγκ.


La Perla
Κομψά, αισθησιακά και άκρως πολυτελή, τα εσώρουχα La Perla ενσωματώνουν την γκόθικ εκδοχή του ρομαντισμού σε μαύρες διάφανες δαντέλες και σαγηνευτικά σχέδια που κόβουν την ανάσα. Ξεχωρίσαμε το εντυπωσιακό σετ της φωτογραφίας που θα προκαλέσει τον θαυμασμό στις ιδιαίτερες στιγμές σας. (Photo Gallery)
Η τιμή του σουτιέν είναι 198 ευρώ και του σλιπ 110 ευρώ.
 
Med
Πάντα πρωτότυπα και πάντα σέξι, τα εσώρουχα Med προτείνουν για τον φετινό Χειμώνα μοναδικά κοψίματα που κόβουν την ανάσα. Το μαύρο κυριαρχεί στις πιο λαμπερές του εκδοχές (μετάξι, πούλιες, σατέν), ενώ είδαμε και κάποια ροζ σχέδια για εσάς με την πιο κοριτσίστικη διάθεση.
Οι τιμές των εσωρούχων Med κυμαίνονται στα 20 με 25 ευρώ για ένα σλιπ ή τάνγκα και στα 35 με 45 ευρώ για ένα σουτιέν, ανάλογα το σχέδιο που θα επιλέξετε.

Agent Provocateur
Η γνωστή βρετανική φίρμα με τα über-sexy εσώρουχα λάνσαρε πρόσφατα την χειμερινή της συλλογή, η οποία αποτελείται από ρομαντικά χρώματα και υφάσματα από δαντέλα και μετάξι. Ξεχωρίσαμε το σετ Helena, με ροζ επένδυση μέσα από μαύρη δαντέλα, το οποίο διατίθεται είτε με σλιπ είτε με στρινγκ, αλλά και με ζαρτιέρες.
Η τιμή του σετ σουτιέν-σλιπ είναι 200 ευρώ. Στην Ελλάδα η αγορά γίνεται μόνο online.
Έξοδα μεταφοράς: 7,50 ευρώ