Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

η ακαταμάχητη γοητεία των..

  
  αυτό που μας ελκύει σε έναν άνθρωπο αναμφισβήτητα είναι η εξωτερική εμφάνιση. Μπορεί όμως και όχι.. Πολλοί άνθρωποι μας  κάνουν να τους προσέξουμε με τον "αέρα" τους. Τον τρόπο, δηλαδή, που κινούνται στο χώρο, που χαμογελάνε, τον τρόπο που συμπεριφέρονται στους γύρω τους, την αύρα που αποπνέουν. Είναι η επονομαζόμενη "γοητεία". Δεν χρειάζεται βέβαια, να είναι κάποιος εμφανίσιμος για να είναι ελκυστικός και γοητευτικός, αντιθέτως πολλοί άνθρωποι που εμφανισιακά "δεν μετράνε" βλέπουμε να περιβάλλονται από άτομα του αντίθετου φύλλου και μάλιστα να έχουν μεγάλη επιτυχία σε αυτό!

  το αντίθετο όμως μπορεί και να συμβαίνει σε άτομα τα οποία αντικειμενικά διαθέτουν ένα όμορφο παρουσιαστικό. Αυτό πιθανότατα συμβαίνει καθώς δέχονται διαρκώς θετικά σχόλια για την εμφάνισή τους, ξέρουν ότι αρέσουν και δεν θεωρούν απαραίτητο να προσπαθήσουν για να επιτύχουν την βελτίωση στο σύνολο. Σίγουρα θα έχετε βρεθεί απέναντι σε άτομα τα οποία αρχικά τράβηξαν την προσοχή σας, ενώ μόλις σας πλησίασαν σας έκαναν να το ξανασκεφτείτε. Θα αναρωτιέστε, βέβαια, αν η γοητεία είναι κάτι που αποκτάται ή απλά.. την έχουμε!

  μερικά άτομα γεννιούνται με αυτό. Ναι! Έχουν έμφυτο το ταλέντο να μπορούν να σε μαγνητίσουν και να σε κάνουν να κρέμεσαι από τα χείλη τους αδημονώντας για την επόμενη λέξη τους. H χροιά της φωνής τους διαθέτει χρώμα, βάθος και μια ηρεμία στην οποία δύσκολα αντιστέκεσαι. Έχουν αυτοπεποίθηση και ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν και πως να το κάνουν με αποτέλεσμα να μειώνουν τις αντιστάσεις σου. Όμως η γοητεία δεν περιορίζεται στον τρόπο με τον οποίο αυτά τα άτομα μιλάνε. Είναι και ο τρόπος με τον οποίο κινούνται, ο τρόπος που θα σε κοιτάξουν, που θα σε αγγίξουν, που θα σε κάνουν να τους θυμάσαι για αρκετές ώρες, ή και μέρες! Λειτουργούν με όλες τις αισθήσεις τους και θα ξυπνήσουν και τις δικές σου!

  αν λοιπόν είσαι τυχερός/τυχερή και συναντήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο.. θα με θυμηθείς!

υπογραφή από το Κωσταντάκι..

1 κομεντς:

Achi είπε...

Πσσσσσσσς :-)

Δημοσίευση σχολίου