ΥΛΙΚΑ
- 2-3 αβγά
- νερό
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπρίκι (ή κατσαρολάκι) βάζουμε τα αβγά και νερό αρκετό ώστε να καλύψουμε τα 3/4 των αβγών. Σε μέτρια φωτιά αφήνουμε να βράσουν. Άν θέλουμε τα αβγά μας "μελάτα" τότε θα πρέπει στο 1 λεπτό βρασμού να τα κατεβάσουμε από τη φωτιά. Άν όμως τα θέλουμε σφιχτά τότε θα τα αφήσουμε 2 λεπτά παραπάνω. Αφαιρούμε το ζεστό νερό απο το σκεύος και αφήνουμε να κρυώσουν και ξεφλουδίζουμε.
καλή επιτυχία!
1 κομεντς:
Μας την ζήτησαν και εμείς το πραγματοποιήσαμε!
Δημοσίευση σχολίου