Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Πλεκτό: πώς θα το φορέσεις αυτό το χειμώνα

 
Η θερμοκρασία έχει πέσει αισθητά και εσύ θέλεις να παραμείνεις ζεστή αλλά και μοδάτη. Μάθε πως θα φορέσεις οτιδήποτε πλεκτό με στυλ αυτή τη σεζόν!


Το πλεκτό είναι το υλικό που κυριαρχεί το φετινό χειμώνα σε όποια μορφή του κι αν το προτιμήσεις.

Το πλεκτό φόρεμα: είναι κλασικό κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου. Αγόρασέ το στο χρώμα που προτιμάς και συνδύασε το με δερμάτινη ζώνη στη μέση και χοντρό οπάκ καλσόν! Για περισσότερο στυλ, προτίμησε ένα πλεκτό ζιβάγκο φόρεμα που θα μπορέσεις να το διανθίσεις με κολιέ και ψηλές μπότες. Η Κάμερον Ντίαζ προτιμά τα λεπτής πλέξης φορέματα με χρυσή κλωστή ανάμεσα για πιο φωτεινό λουκ που ταιριάζει σε μια σταρ.
Συνδύασε το πλεκτό φόρεμα με UGG μπότες για το πρωί και με ψηλοτάκουνες γόβες για νυχτερινές εμφανίσεις. 

Το πουλόβερ που φορείς: εγώ στο έχω πλεγμένο! Συνδύασε το αγαπημένο σου πουλόβερ με πουκαμισάκι από μέσα ενώ κάτω φόρεσε μια τζιν φούστα ή ένα πετροπλυμένο τζινάκι. Τα πουλόβερ που φαίνονται σαν να τα έχει πλέξει η γιαγιά σου είναι πολύ μοδάτα!







Το πλεκτό σακάκι: αποτελεί τάση και θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα. Το πλεκτό σακάκι (το προτιμά όπως θα δεις και η Μέγκαν Φοξ) ή παλτό αποτελεί σούπερ μόδα για να διατηρείσαι ζεστή αλλά και να έχεις ένα πιο σικ λουκ όλη μέρα και στο γραφείο. Συνδύασε το με ψηλές μπότες και φωτεινά μπλουζάκια για να ένα πιο κάζουλ λουκ. 



Τα πλεκτά αξεσουάρ: μην το φοβηθείς το πλεκτό στα αξεσουάρ σου! Στην αγορά θα βρεις πλεκτά σκουφάκια (προτίμησέ τα σε φωτεινά χρώματα όπως το κεραμιδί και απόφυγε τα σκοτεινά σκουφάκια σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα). Ταυτόχρονα μπορείς να πεις ναι στα μεγάλα μάλλινα κασκόλ, τα πλεκτά γάντια, ακόμα και τα πλεκτά κολιέ!





Οι πλεκτές γκέτες: μην τις φοβηθείς τις γκέτες που θα σε ζεστάνουν μέσα από τις γαλότσες ή πάνω από ένα στενό τζιν ή μια μίνι φούστα.

*Μην υποτιμάς το πλεκτό πόντζο για τις ημέρες που το κρύο είναι εντονότερο, το οποίο θα συνδυάσεις με στενό τζιν παντελόνι και καρό σουπερ τρέντι πουκαμισάκι!


 

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου