Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

αυτά γίνονται μόνο στο cinema...!

Πράγματα που δεν θα ξέραμε, εάν δεν υπήρχε ο κινηματογράφος...
  1. Πάντα ένας από δύο πανομοιότυπους δίδυμους είναι σατανικός. 
  2. . Εάν πρόκειται να απασφαλίσεις μια βόμβα, όποιο καλώδιο και να κόψεις είναι το σωστό. 
  3. Σε σκηνή καράτε, εάν οι αντίπαλοι είναι πολλοί μη νοιάζεσαι γιατί θα περιμένουν καρτερικά να σου επιτεθούν ένας-ένας. 
  4. Όταν σβήσεις το φως της κρεβατοκάμαρας, τα πάντα θα είναι ακόμη ορατά και λίγο μπλε. 
  5.  Θα ανοίξεις την TV την ακριβή στιγμή που θα προβάλλεται μία είδηση που θα επηρεάσει τη ζωή σου. 
  6. Οποιαδήποτε κλειδαριά μπορεί να παραβιαστεί με πιστωτική κάρτα ή συνδετήρα, σε δευτερόλεπτα. ΕΚΤΟΣ αν πρόκειται για την πόρτα φλεγόμενου κτιρίου. 
  7. Όλες οι σακούλες από ψώνια έχουν μια γαλλική μπαγκέτα και μια ντουζίνα καρότα με πράσινα φουντωτά κοτσάνια, ενώ πάντα θα κατρακυλήσουν φρούτα από τη χάρτινη σακούλα. 
  8. Μπορείς κι εσύ να πιλοτάρεις 747, αρκεί να υπάρχει κάποιος στον πύργο ελέγχου να σου πει από τον ασύρματο πώς να το προσγειώσεις. 
  9. Το σύστημα εξαερισμού ενός κτηρίου είναι το τέλειο μέσο διαφυγής. Ποτέ δεν σε ψάχνουν εκεί, και μπορείς πάντα να χωράς και να μετακινείσαι με ευκολία.. ακόμη και σε απέναντι κτήριο. 
  10.  Όταν σε κυνηγούν στην πόλη, κάπου θα βρεθεί ένα καρναβάλι για να χαθείς μέσα στο πλήθος. 
  11. Ο ήρωας δεν δείχνει μεγάλο πόνο όταν τρώει το ξύλο της αρκούδας, αλλά στραβομουτσουνιάζει όταν η ξανθιά του καθαρίζει τις πληγές. 
  12. Όλες οι βόμβες έχουν ηλεκτρονικούς μηχανισμούς μέτρησης, με τεράστια κόκκινα ψηφία, ώστε να ξέρεις ΑΚΡΙΒΩΣ πόσος χρόνος απομένει 
  13.  Κάθε σχολικό πάρτι έχει τουλάχιστον ένα κλασικό σπασίκλα, ακόμα και τύπους που είναι αντιπαθητικοί και δεν τους κάλεσε κανείς. 
  14. Οι κακοί πάντα δεν πεθαίνουν με την πρώτη και μερικές φορές ούτε με την δεύτερη.. άσε που ενώ όλοι νομίζουν ότι πέθανε με την 10η φορά, τον βλέπεις στο τέλος της ταινίας σώο και αβλαβή να φεύγει με αεροπλάνο. 
  15. Όλα τα κρεβάτια έχουν ειδικά σεντόνια που επιτρέπουν στη γυναίκα να σκεπάζεται μέχρι τους ώμους ενώ για τον άντρα το σεντόνι φτάνει μέχρι τη μέση. 
  16. Απλές ή ακόμη και άσχημες κοπέλες γίνονται κούκλες απλά βγάζοντας τα γυαλιά τους ή ανακατεύοντας τα μαλλιά τους. 
  17. Αν αποφασίσεις να χορέψεις στη μέση του δρόμου, όλοι οι περαστικοί θα ξέρουν τα βήματα. 
  18. Ένας άνθρωπος που πυροβολεί 20 άλλους, έχει περισσότερες πιθανότητες να τους σκοτώσει, από όλους αυτούς που τον πυροβολούν ταυτόχρονα (νόμος Σταλλόνε
  19. Όταν κάποιος ψάχνει για ταξί, εμφανίζεται μπροστά του ένα από το πουθενά στη στιγμή!!
  20. Μετά από ένα χωρισμό, πάντα θα ρθει η βροχή να καλύψει τα δάκρυα του πονεμένου

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου