Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Πώς να φορέσεις τα ‘IN’ χρώματα της σεζόν


Μικρά μυστικά και συμβουλές για να φορέσεις  σωστά και με έξτρα στυλ τα πιο  «in» χρώματα της φετινής σεζόν.

Έντονο μπλε

 Το έντονο μπλε ηλεκτρίκ ήταν το αγαπημένο των σχεδιαστών και τονίζεται ακόμη περισσότερο όταν συνδυάζεται με μαύρο.










"In" fashion color - Μπλε Ηλεκτρικ


 

 

 

 

 

 Χρυσό

Το γυαλιστερό χρυσό είναι το μεταλλικό χρώμα της σεζόν, αλλά το κολλητό στυλ, όπως αυτό της Τζένιφερ Λόπεζ,  καλύτερα να φοριέται σε ένα κοκτέιλ πάρτι του Σαββατόβραδου. Ο Michael Kors  δημιούργησε μια πιο απλή εκδοχή, κατάλληλη για πρωινά επαγγελματικά ραντεβού.  Ποιο είναι το μεγάλο ατού της τάσης αυτής; Δεν χρειάζεται να φορέσετε κοσμήματα.









"In" fashion color - Χρυσό











Μωβ

Το μωβ είναι σίγουρα βασιλικό, αλλά είναι και ένα θαυμάσιο χρώμα για πάρτι, όπως γνωρίζει καλά η Αμέρικα Φερρέρα (με δημιουργία του Brian Reyes). Το ασύμμετρο φόρεμα με παγέτες του Phillip Lim είναι μια πιο εντυπωσιακή δημιουργία. Επιλέξτε απλά μαύρα αξεσουάρ για να συμπληρώσετε την εμφάνισή σας.







 "In" fashion color - Μωβ










Καμιλό

Το κλασικό καμιλό εμφανίζεται φέτος σε φορέματα με λιτές γραμμές (Ashley Greene) ή σε μονόχρωμους συνδυασμούς δύο κομματιών  (Chloe). Αν θέλετε να  σπάσετε τη μονοχρωμία βάλτε μια λεπτή ζώνη με έντονο χρώμα.




"In" fashion color - Καμηλό













Διάφανο μαύρο

Το διάφανο μαύρο υπαινίσσεται χωρίς να είναι προκλητικό, όπως φαίνεται στο φόρεμα  με δαντέλα της Zoe Saldana.. Το διχτυωτά υφάσματα , όπως βλέπουμε στο φόρεμα της σχεδιάστριας  Stella McCartney είναι πιο σέξι όταν αφήνουν και κάποια πράγματα στη φαντασία…..







"In" fashion color - Μαύρο











Σμαραγδί

Το σμαραγδί είναι το χρώμα που υποδηλώνει την κομψότητα.  Παίξτε με διάφορα υφάσματα όπως ο Oscar de la Renta , ή διαλέξτε ένα κομψό φόρεμα από πολυτελές  ύφασμα όπως αυτό της  Kristin Davis.






"In" fashion color - Σμαραγδί

  
Έντονο κόκκινο
 Όταν θέλετε να σας προσέξουν φορέστε ένα φλογερό κόκκινο, όπως η Πενέλοπε Κρουζ. Ένα παντελόνι σε έντονο  κόκκινο, όπως αυτό του Maison Martin Magriela που συνδυάζεται κομψά με πιο απαλά κόκκινα ή ουδέτερα χρώματα προσδίδει ένα μοντέρνο ύφος.








"In" fashion color - Κόκκινο

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου