Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Η ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ – LIFE AS WE KNOW IT

Περίληψη
Στη ρομαντική κομεντί "Life as We Know It", η Χόλι Μπέρενσον (Κάθριν Χέιγκλ) είναι μια ανερχόμενη ιδιοκτήτρια catering και ο Έρικ Μέσερ (Τζος Ντουχάμελ) ένας πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης αθλητικών προγραμμάτων. Μετά από ένα καταστροφικό πρώτο ραντεβού, το μόνο πράγμα που έχουν κοινό είναι η αμοιβαία αντιπάθεια και η αγάπη για την βαφτιστήρα τους, Σόφι. Όταν, όμως, θα γίνουν το μοναδικό πράγμα που έχει απομείνει στον κόσμο της, η Χόλι και ο Μέσερ θα αναγκαστούν να αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη. Ισορροπώντας ανάμεσα σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και ανταγωνιστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις, και οι δύο, θα πρέπει να βρουν κοινό έδαφος την ίδια στιγμή που θα αναγκαστούν να μοιραστούν την ίδια στέγη.
 
 
 
Σκηνοθεσία: ΓΚΡΕΓΚ ΜΠΕΡΛΑΝΤΙ
Σενάριο: ΙΑΝ ΝΤΑΪΤΣΜΑΝ, ΚΡΙΣΤΙΝ ΡΑΣΚ ΡΟΜΠΙΝΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΖΟΣ ΛΟΥΚΑΣ , ΤΖΟΣ ΝΤΟΥΧΑΜΕΛ , ΚΑΘΡΙΝ ΧΕΙΓΚΛ , ΚΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΝΤΡΙΚΣ , ΧΕΙΖ ΜΑΚ ΑΡΘΟΥΡ , ΜΠΡΟΥΚ ΚΛΑΓΚΕΤ , ΑΛΕΞΙΣ ΚΛΑΓΚΕΤ , ΜΠΡΙΝ ΚΛΑΓΚΕΤ
Διάρκεια: 115 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ
  
EXTRA!
Η ταινία “Life as We Know It” φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Γκρεγκ Μπερλάντι (τηλεοπτικές σειρές "Brothers & Sisters" και "Everwood") και είναι σε σενάριο των Ίαν Ντάιτσμαν & Κρίστιν Ρασκ Ρόμπινσον στην πρώτη τους κινηματογραφική απόπειρα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Κάθριν Χέιγκλ (“The Ugly Truth,” “27 Dresses”), ο Τζος Ντουχάμελ (“Transformers”), ο Τζος Λούκας (“Sweet Home Alabama”), η Κριστίνα Χέντρικς (“Mad Men” τηλεοπτική σειρά), ο Χέις ΜακΑρθουρ (“The Game Plan”) και η Τζιν Σμαρτ (τηλεοπτική σειρά “Samantha Who?” και “24”).
Επίσημο Site:
http://lifeasweknowitmovie.warnerbros.com/
 
 
 

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου