Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Το Christmas Magic City ανοίγει τις πύλες του στις 27 του μήνα

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της χώρας στήνεται το επόμενο διάστημα στην καρδιά της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, σε έκταση 16.000 τ.μ.

Πρόκειται για το υπαίθριο χριστουγεννιάτικο πάρκο  Christmas Magic City, που θα ανοίξει τις πύλες του από τις 27 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου.

Το Christmas Magic City είναι ένα χριστουγεννιάτικο χωριό που διοργανώνεται από τη Helexpo και την Attract Productions στη Θεσσαλονίκη. Θα λειτουργήσει για πέντε εβδομάδες στους υπαίθριους χώρους, αλλά και σε περίπτερα της ΔΕΘ και θα εκτείνεται σε 16.000 τ.μ. Εκεί ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να κάνει στάσεις σε θεατρικές παραστάσεις, θεάματα, συναυλίες, δημιουργικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, carousel, παγοδρόμια, να απολαύσει χριστουγεννιάτικες λιχουδιές,
θα  μπορεί να ζεσταθεί με γκλουβάιν, να αγοράσει δώρα και τα παιδιά να χαθούν στα σοκάκια της αγοράς με το τρενάκι των Χριστουγέννων. Οι διοργανωτές υπόσχονται διασκέδαση  στα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής πλάθοντας κουλουράκια, κουραμπιέδες και σοκολατάκια, στα εργαστήρια χειροτερχνίας  και στο εργαστήρι τεχνολογίας  όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να στείλουν ηλεκτρονικά ευχές στους φίλους τους και στον Αη Βασίλη.

Στη μαγεία της γιορτής θα τους συμπαρασύρουν καλικάντζαροι, ξωτικά, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, μάγοι και ήρωες των παιδικών παραμυθιών που θα ζωντανεύουν τα όνειρά τους.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 17:00-22:00. Σαββατοκύριακο & ημέρες εορτών: 10:00-22:00.

Τιμή εισιτήριου: 3€/άτομο. 2,50€/άτομο για ομάδες από τέσσερα άτομα και άνω.

Θα εκδοθούν και εισιτήρια διαρκείας με 15€/άτομο. Με συμβολικό αντίτιμο 2€ ανά αυτοκίνητο θα υπάρχει και η δυνατότητα στάθμευσης εντός του χώρου.

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου