Ανακατέψτε σε ένα κατσαρολάκι 2 κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού με 2 κουταλιές της σούπας βαζελίνη και 2 κουταλιές της σούπας ταλκ. Βάλτε το κατσαρολάκι σε μπεν μαρί και αφήστε το σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι το μείγμα να πάρει την υφή κρέμας. Βγάλτε το κατσαρολάκι απο τη φωτιά και μεταφέρετε το μείγμα σε βαζάκι που να κλείνει αεροστεγώς. Το αποσμητικό είναι έτοιμο!
Σάββατο 5 Μαρτίου 2011
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 κομεντς:
Δημοσίευση σχολίου