ΥΛΙΚΑ
* 1/4 αγγούρι (με τη φλούδα περασμένο στον τρίφτη)
* 1/8 μέτριας πατάτας (με τη φλούδα περασμένη στον τρίφτη)
* 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
* 1 αυγό
* 1/4 φλυτζανιού γιαούρτι
Ανακατέψτε το αγγούρι, την πατάτα, προσθέστε το αυγό και τη σόδα, ξανανακατέψτε. Μετά βάλτε το γιαούρτι. Αν έχετε λιπαρό δέρμα προσθέστε και 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού. Η κ΄ρεμα είναι έτοιμη και μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για 2 μέρες.
* 1/4 αγγούρι (με τη φλούδα περασμένο στον τρίφτη)
* 1/8 μέτριας πατάτας (με τη φλούδα περασμένη στον τρίφτη)
* 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
* 1 αυγό
* 1/4 φλυτζανιού γιαούρτι
Ανακατέψτε το αγγούρι, την πατάτα, προσθέστε το αυγό και τη σόδα, ξανανακατέψτε. Μετά βάλτε το γιαούρτι. Αν έχετε λιπαρό δέρμα προσθέστε και 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού. Η κ΄ρεμα είναι έτοιμη και μπορείτε να τη διατηρήσετε στο ψυγείο για 2 μέρες.
0 κομεντς:
Δημοσίευση σχολίου