Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις από την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Αρχίζουν την Τρίτη οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη για τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης και την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Πέμπτη με την στρατιωτική παρέλαση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια.Στην δοξολογία την Τρίτη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα παραστούν ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι των κομμάτων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τοπικές αρχές. Την Τετάρτη στις 11 το πρωί θα γίνει η μαθητική παρέλαση στην οδό Τσιμισκή.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα μείνει στη Θεσσαλονίκη μόνο μία μέρα. Θα φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 9:50 το πρωί της Πέμπτης, όπου θα τον υποδεχτούν υπουργοί, ο νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου