Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Τα ζώδια στο σεξ

Γυναίκα Κριός: Είναι Κριός και καθώς κυριαρχείται από τον Άρη, είναι ενεργητική και μπορεί να τα κάνει όλα. Της αρέσει να αποκτά εμπειρίες και είναι ανοιχτή σε οτιδήποτε καινούργιο. Μη χάσετε μαζί της χρόνο για προκαταρκτικά, ειδικά την πρώτη φορά. Είναι περίεργη και έτοιμη για όλα. Δεν έχετε παρά να την ξελογιάσετε. Πάρτε όλες τις αποφάσεις, χωρίς να ρωτήσετε τίποτα. Είναι η γυναίκα της πρώτης βραδιάς, δεν ξέρει πώς να κάνει έρωτα ή παριστάνει πως δεν ξέρει, για να σας τεστάρει. Μετά από μερικές συναντήσεις, έκπληξη! Θα σας δώσει μαθήματα! Διαφεντεύει, επιβάλλεται και θα σας μετατρέψει σε σκλάβο και υποχείριό της. Θα σας κάνει, με την κυριαρχία της στο κρεβάτι, να χάσετε το μυαλό σας.

Άνδρας Κριός: Είναι σαν την πυρκαγιά: αδύνατο να τον σβήσεις. Κάθε μέρα ξεκινάει μια καινούργια ζωή. Είναι μεγάλος καρδιοκατακτητής: φλογερός, αδυσώπητος, ακούραστος. Μοιάζει με την αστραπή. Δεν του αρέσει να χάνει το χρόνο του σε ατέλειωτα προκαταρκτικά παιχνίδια κι είναι έτοιμος να προσφέρει μεγάλο πάθος. Είναι αφοσιωμένος εραστής, αλλά για να τον κρατήσετε, πρέπει να διαθέτετε ιδιαίτερη ποιότητα χαρακτήρα, επειδή γι΄αυτόν ο έρωτας αποτελεί πεδίο μάχης και συγκρούσεων, που επιθυμεί να λήγουν με μια παθιασμένη φλογερή συμφιλίωση. Μην εκδηλώνετε ζήλια, να είστε ανεξάρτητη και να φροντίζετε να τον εκπλήσσετε διαρκώς. Η ασφάλεια και η σιγουριά δεν του αρέσουν καθόλου κι αν σας επιθυμεί ερωτικά, μπορεί να εξακολουθήσει να σας επιθυμεί για 100 χρόνια. Είναι γεννημένος για την απιστία: κομψός και πολύ αισθησιακός. Για να μαγνητίσετε το βλέμμα του, να είστε πάντα σέξι και χαριτωμένη. Του αρέσουν τα παιχνίδια σκλάβου-αφέντη και είναι άγριος στο σεξ. Οι Κριοί άντρες είναι επίσης εξερευνητές, έτσι να είστε προετοιμασμένες ότι θα πάτε σε μέρη που καμιά γυναίκα δεν πάτησε το πόδι της πριν από σας. Η αγαπημένη του στάση: μια γυναίκα στα γόνατά του σκυμένη επάνω του.

 Γυναίκα Ταύρος: Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, είναι αποφασισμένη να σας αποπλανήσει και να σας επιβληθεί. Η Εύα άλλαξε τη μορφή του κόσμου μόνο με ένα μήλο. Αν είστε ανύπαντρος, μπορείτε να κρατήσετε εσείς τον έλεγχο της κατάστασης, ακόμα κι αν αυτό δεν αποδειχτεί τόσο εύκολο. Θα χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο για να σας κρατήσει, ακόμα και τον εκβιασμό. Θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, επειδή η αρμονία και η σύμπνοια είναι πολύ σημαντικά γι΄ αυτή. Οι πλατωνικές σχέσεις είναι ο εχθρός της ζωής της και δεν τις απολαμβάνει ούτε τις επιδιώκει. Αν την παντρευτείτε, να ξέρετε ότι -όσο περνάει από το χέρι της-  ο γάμος σας θα κρατήσει μια ζωή. Δεν υπάρχει η λέξη «διαζύγιο» στο λεξικό της. Αν είστε ήδη παντρεμένος με άλλη γυναίκα, προσέξτε! Η επιθυμία της για αποκλειστικότητα στην αγάπη, μπορεί να σας οδηγήσει στο διαζύγιο με τη σύζυγό σας. Απολαμβάνει το σεξ, αλλά μην περιμένετε ασυνήθιστους τρόπους σ΄ αυτό. Είναι απαιτητική ερωμένη και αφήνει τον σύντροφό της ξέπνοο. Της αρέσει ο στοματικός έρωτας, να κάνει και να της κάνουν. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Καρκίνος, Τοξότης, Σκορπιός και Λέων. Αγαπημένη σεξουαλική “διαστροφή”: να της πιπιλίζετε τα δάχτυλα, ένα-ένα. Επίσης, της αρέσει και το δάγκωμα….!

Άνδρας Ταύρος: Κυριαρχούμενος από την Αφροδίτη, είναι συναισθηματικά πολύ κτητικός, ζηλιάρης και επιζητεί την αποκλειστικότητα στον έρωτα. Θα σας κάνει «κτήμα» του, παρέχοντάς σας όμως τρυφερότητα, αξιοπιστία και άνεση. Η συντηρητική ηθική του και η προσκόλληση στις παραδόσεις, τον κάνουν τον μοναδικό άνδρα του ζωδιακού που δεν παίρνει διαζύγιο «ούτε με σφαίρες»! Αυτό δεν αποτρέπει βέβαια τις συζύγους τους από τον να θέλουν να ξεφύγουν από την τυραννία τους. Είναι αισθησιακός, διασκεδαστικός, καλοφαγάς. Αν ψάχνετε στη ζωή σας για ασφάλεια, είναι ο ιδανικός άντρας. Θα είναι για πάντα δικός σας, αν του δείξετε πολλή τρυφερότητα και δεν του πείτε ποτέ ψέματα. Αυτό είναι το αδύνατό του σημείο: Αν τον προδώσετε ή αν νομίσει πως το κάνατε, δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ και θα κάνει τη ζωή σας κόλαση. Στον τύπο αυτό αρέσει το μακράς διαρκείας και απολαυστικό στοματικό σεξ. Από αντοχές; Αυτός ο άντρας μπορεί να λιώσει κι έναν «παγετώνα». Η ερωτογενής του ζώνη: τρελαίνεται για μακρόσυρτα, αργά φιλιά και απαλές δαγκωνιές στην πλάτη και το λαιμό.

 Γυναίκα Δίδυμοι: Με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή, είναι ειδική στο να φτιάχνει την ατμόσφαιρα: μουσική, χαμηλά φώτα, αναπαυτικά μαξιλάρια, πορνό ταινίες, είναι όλα στο πρόγραμμα. Φοβάται τις ατέλειές της και γι΄αυτό θα αποδειχτεί λίγο δύσκολο να την γδύσετε. Η πίστη δεν είναι το δυνατό της σημείο. Φοβάται την ισόβια δέσμευση και την απώλεια της ελευθερίας της. Γι΄αυτό προτιμά το ρόλο της ερωμένης μέσα σε μια ελεύθερη σχέση. Αν την παντρευτείτε, αποφύγετε να πέσετε στη ρουτίνα, ώστε να μην πιστέψει ότι της φορέσατε τη σιδερένια μπάλα του φυλακισμένου. Οι ιδανικοί ερωτικοί σύντροφοι: Λέων, Σκορπιό, Υδροχόος, Ζυγός και Κριός. Αγαπημένο σεξουαλικό αξεσουάρ: Ο δονητής.

Άνδρας Δίδυμοι: Οι Δίδυμοι, το πρώτο αέρινο ζώδιο, απορρίπτουν το μύθο της γήρανσης, παραμένοντας πάντα νέοι στο σώμα και την καρδιά και διαθέτοντας ένα τολμηρό εφηβικό στυλ. Η αγάπη του για την ανανέωση και η ανεξάντλητη πολυπραγμοσύνη του, τον κάνουν δύσκολα πιστό και θέλει να αποδεικνύει διαρκώς στον εαυτό του ότι είναι ελεύθερος. Είναι το καλύτερο φιλαράκι, αλλά η παιχνιδιάρικη προσωπικότητά του είναι τέτοια, που κανείς ποτέ δεν ξέρει αν λέει αλήθεια ή ψέματα, ούτε μπορεί στην ανάγκη να βασιστεί πάνω του. Όσο μπορεί να είναι πετυχημένος καλλιτέχνης, άλλο τόσο μπορεί να είναι και σπεσιαλίστας στον προγραμματισμό υπολογιστών ή ηλεκτρονικός. Ο ερωτισμός και οι γραμμές 090 είναι το πάθος του. Του αρέσουν οι παράξενες, αλλόκοτες αισθήσεις και εντυπώσεις. Σημειώστε: ποτέ μην του πείτε ότι είναι άστατος και ρηχός, δεν θα σας συγχωρήσει ποτέ. Η ερωτογενής του ζώνη: διατρέξτε ελαφρά τα μπράτσα του με τα χείλη και τη γλώσσα.

 Γυναίκα Καρκίνος: Είναι όμορφη σαν τη Σελήνη. Είναι η μοιραία γυναίκα που χρειάζεται ένα ισορροπημένο περιβάλλον. Σε ερωτικές ή οικογενειακές διαφωνίες θα αντιδράσει με μια δύναμη που της εκχωρείται από την ίδια της την προσωπικότητα, η οποία τείνει να είναι ευμετάβλητη, καπριτσιόζικη και ρομαντική, όλα όμως σε βαθμό υπερβολής. Σας θέλει προστάτη, φερέγγυο, συμπονετικό αλλά πάνω απ΄όλα…πλούσιο. Εάν την απατήσετε, η «κλώσσα» Καρκίνος θα σας εγκαταλείψει για τα παιδιά της και θα δώσει σ΄αυτά όλη της την αγάπη.Η αγαπημένη της στάση: μπρούμυτα με τον άντρα πίσω της.
Ιδανικοί σεξουαλικοί παρτενέρ: Ταύρος, Λέων, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθείς. Μπορεί να γίνει σκλάβα για τη σεξουαλική ικανοποίηση του συντρόφου της!

Άνδρας Καρκίνος: Είναι μια αρσενική «κλώσσα», ένας αληθινός άντρας για οικογένεια, υπεύθυνος, πιστός, ευπρεπής, κομψός, επιμελής και πάνω απ΄όλα θαρραλέος, ακόμα κι αν μερικές φορές χρειάζεται λίγο περισσότερη ζωντάνια. Είναι βολικός, πονηρός, οικονόμος, καλός στη διαχείριση. Μπορεί να είναι αποδοτικός δημόσιος υπάλληλος. Πρώτα απ΄ όλα χρειάζεται ένα χαρούμενο σπιτικό που να τον καλωσορίζει. Η σύζυγός του πρέπει να είναι πολύ μητρική και ισορροπημένη για να τον καθησυχάζει και τότε θα είναι ο τέλειος σύζυγος. Η σύντροφός του θα πρέπει επίσης να είναι όμορφη, ελκυστική με τα εξής χαρίσματα: ήπια, με κατανόηση, στοργική, ευπρεπής. Αυτά είναι τα κλειδιά για την ισορροπία του. Μην ξεχάσετε: Το καλό σπιτικό φαγητό είναι κομμάτι του περιβάλλοντός του και θα συμμετέχει ενεργά στο μαγείρεμα. Μερικοί Καρκίνοι μπορεί να είναι ιδιότροποι και οξύθυμοι, να θέλουν τρέλες (δείγμα της ανωριμότητάς τους ή μιας έλλειψης αρρενωπότητας). Η πιο εκπληκτική τεχνική του: σεξουαλική επαφή χωρίς χέρια. Έχει μια μόνιμη ανάγκη για ενθάρρυνση και εάν την αποκτήσει, θα αποδειχθεί ευχάριστος εραστής. Είναι και υπομονετικός αλλά και επιθετικός παράλληλα. Στο κρεβάτι, του αρέσει να παίρνει διαταγές και είναι άπαιχτος στον δια χειρός κλειτοριδικό οργασμό!

 Γυναίκα Λέων: Κομψή, λάγνα, προκλητική και οκνηρή! Η κυρία Λέων είναι η πιο παράξενη γυναίκα του ζωδιακού και πρέπει να είστε σε θέση να αντέξετε οικονομικά το…βάρος της. Για κείνη, η αγάπη έπεται της ανάγκης της να επιβληθεί στη ζωή. Θα αγαπήσει αληθινά μόνο ένα ανώτερό της άτομο που θα της προσφέρει το Απόλυτο. Δεν έχει απωθημένα στον έρωτα. Αν ψάχνει για περιπέτεια, είναι επειδή θέλει να αποδείξει στον εαυτό της ότι είναι Γυναίκα. Είναι όμορφη και επιθυμητή. Όταν παντρευτεί, με την εύθικτη προσωπικότητά της, θα έχει μια τάση να κλείνεται στο καβούκι της. Αν την απατήσετε, θα αρχίσει να ψάχνει ξανά … αλλού. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ζυγός, Τοξότης, Κριός. Στη σεξουαλική της ντουλάπα θα βρείτε: στηθόδεσμους και κιλοτάκια που ανοίγουν με κάθε τρόπο!

Άνδρας Λέων: Είναι ο ομορφότερος, ο καλύτερος, ο ισχυρότερος… κάπως σαν τον ήλιο. Το σημαντικότερο γι΄αυτόν τον άντρα είναι η κοινωνική του θέση. Έχει την ανάγκη να αισθάνεται ότι τον θαυμάζουν προκειμένου να είναι αυτό που θέλει να είναι: ο θαυμάσιος, γενναιόδωρος Λέων! Είναι τόσο ιδεαλιστής και ουτοπιστής, έτσι ώστε πολύ λίγες γυναίκες μπορούν να τον ικανοποιήσουν. Αυτή που θα τον ξεμυαλίσει, ξέρει πώς να τον κάνει να λάμψει. Αυτή η γυναίκα, λοιπόν, πρέπει να διαθέτει εξυπνάδα, ομορφιά και γνώσεις, σε τέτοιο βαθμό ώστε να τα επιδεικνύει χωρίς να τον επισκιάζει. Μπορεί να τα δώσει όλα στην αγάπη, αλλά είναι δύσκολος και ευαίσθητος όσον αφορά τα κοινωνικά πρότυπα. Πρέπει να νιώθει ότι θαυμάζεται, εγκρίνεται και ενθαρρύνεται από τον σύντροφό του. Είναι γεννημένος να συναρπάζει το περιβάλλον του με τις γενναίες πράξεις και την ρητορική του δεινότητα. Είναι έξυπνος και έχει γνώση σχεδόν πάνω σε όλα τα θέματα. Μερικές φορές, με τα χρόνια και την επιτυχία, γίνεται ένα λιοντάρι χωρίς νύχια στα χέρια μιας γυναίκας. Η αντοχή του είναι αξιοπρόσεκτη και έχει μεγάλη όρεξη για σεξ. Του αρέσουν οι γυναίκες να είναι υπάκουες και να του κάνουν (αλλά όχι να κάνει) στοματικό έρωτα. Του αρέσει η γυναίκα να δείχνει πόσο πολύ το απολαμβάνει. Ερωτογενής ζώνη: η πλάτη του.

 Γυναίκα Παρθένος: Εξουσιάζεται από τον Ερμή: όχι τώρα, όχι τόσο γρήγορα, μια άλλη φορά… Η κριτική της είναι ένα καταστροφικό χαρακτηριστικό. Η αγάπη της για ηρεμία και γαλήνη την ωθεί στην αγαμία. Διαθέτει τέλειο σώμα, γίνεται καλή σύζυγος, και τη χαρακτηρίζουν η σύνεση και η οικονομική σοβαρότητα. Είναι πιστή και αξιοσέβαστη (τρέμει τις ψυχικές διαταραχές), συγκρατημένη, φοβάται να απογοητευτεί. Ο τρόπος που ζυγίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μπορεί να κουράσει τον αγαπημένο της. Αλλά με ένα καλό κοκτέιλ μπορεί να αφήσει τον εαυτό της ελεύθερο στη φαντασία, κάτι που θα την απελευθερώσει, επιτρέποντάς της να σας ξελογιάσει. Αν συμβεί αυτό, να είστε προνοητικός γιατί θα δείτε μπροστά σας το αντίθετο όλων των ανωτέρω. Η «απελευθερωμένη» Παρθένος αγαπά τον αμοιβαίο αυνανισμό και απολαμβάνει τις μικρές «τιμωρίες». Είναι καλλιτέχνης στην ικανοποίηση του εραστή της. Αγαπημένη “διαστροφή”: δεν μπορεί πραγματικά να το απολαύσει, αν δεν βρίσκεται μπροστά και τρίτο πρόσωπο.  Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Καρκίνος και Υδροχόος.

Άνδρας Παρθένος: Είναι δουλευταράς. Ψάχνει για ασφάλεια και σταθερή απασχόληση. Γίνεται καλός δημόσιος υπάλληλος. Αλλά στην αγάπη οι ιδιότητές του μπορούν να γίνουν η αναπηρία του: είναι υπερβολικά αναλυτικός και τα ψειρίζει όλα. Δεν είναι διαθέσιμος για μεγάλα πάθη, γιατί τα φοβάται. Η κριτική και μανιώδης προσωπικότητά του, ο τρόπος που ζυγίζει πάντα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα θα κάνει τις υποψήφιες συζύγους να στρίψουν δια του αρραβώνος! Αν παντρευτεί, γίνεται πιστός σύζυγος, κυρίως από ευπρέπεια και αγάπη στους κοινωνικούς κανόνες. Ο συζυγικός του βίος υποφέρει από απουσία φαντασίας, κάτι που μπορεί να τον οδηγήσει σε σοβαρή κρίση ηλικίας, όπου θα γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τους ηθικούς κανόνες και τα χρηστά ήθη, για να χορέψει έναν ερωτικό χορό με μια ερωμένη που πάντα την αρνιόταν. Η μυστική ζωή του: η πορνογραφία μπορεί να του γίνει ψυχαναγκασμός. Ερωτογενείς ζώνες: οι γλουτοί του.

Γυναίκα Ζυγός: Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης, είναι όμορφη, κομψή και προκλητική, περισσότερο γυναίκα από οποιαδήποτε άλλη και πάντα λάτρης της ηρεμίας και της ισορροπίας. Δεν συμπαθεί τη μοναξιά. Το ιδανικό της είναι να αποτελέσει το απόλυτο ζευγάρι με τον σύζυγό της, αλλά είναι πολύ απαιτητική απέναντί του, και ζητά να της αποδεικνύει συνεχώς την αγάπη του. Ο σύντροφός της πρέπει να ξεπερνά τις φιλοδοξίες της. Πρέπει να είναι ευπαρουσίαστος και καλλιεργημένος για να την ξελογιάσει. Σεξουαλικά, έλκεται από ασυνήθιστες καταστάσεις. Κάντε της εκπλήξεις! Αν την απατήσετε, θα αναζητήσει κάποιον άλλο για σχέση, η οποία θα χαρακτηρίζεται από τον ίδιο ενθουσιασμό και νέα εμπιστοσύνη. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Κριός, Δίδυμοι, Λέων, Σκορπιός, Τοξότης και Υδροχόος. Αγαπημένη στάση: Οποιαδήποτε στάση της επιτρέπει να εκθέτει τους γλουτούς της.

Άνδρας Ζυγός: Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, είναι αισιόδοξος, αρρενωπός και αγαπά τις ωραίες βραδιές. Είναι γενικά όμορφος, του αρέσει να χορεύει, αγαπά τη ρυθμική μουσική και τα κοκτέιλ. Κομψός, καθετί που διαθέτει ομορφιά και πλαστικότητα έχει μεγάλη σημασία γι΄αυτόν. Οι σχέσεις του είναι μάλλον πεζές. Διαθέτει οργανωτικότητα, γίνεται πετυχημένος δικηγόρος, για παράδειγμα. Η επιθυμία και η προθυμία του για ευχαρίστηση, διευκολύνει τις ερωτικές συναντήσεις. Θέλει  να αισθάνεται περιστοιχισμένος και πέφτει στη φάκα που δημιουργεί μόνος του, μπλέκοντας σε αναπόφευκτες και δύσκολες καταστάσεις.  Αν είστε το άλλο του μισό, ο σύντροφος ψυχής του, θα σας είναι πιστός, επειδή γι΄αυτόν  αγάπη είναι η χαρά του να μοιράζεσαι και να επικοινωνείς με τον σύντροφο. Του αρέσουν οι γυναίκες που ντύνονται όμορφα και έχουν μακριά μαλλιά. Αν τα ρούχα μιας γυναίκας δείχνουν να βγαίνουν εύκολα, του είναι δύσκολο να το αγνοήσει. Ερωτογενής ζώνη: πλάτη, γλουτοί, και ειδικά η αίσθηση των ερεθισμένων θηλών.

Γυναίκα Σκορπιός: Είναι όμορφη και τα μάτια της μοιάζουν με πολύτιμα πετράδια. Παραμένει πάντα νέα, με μακριά μαλλιά και όμορφα χέρια που αναδεικνύονται από τα  καλοφτιαγμένα της νύχια. Το μαύρο είναι το χρώμα της. Συχνά χαρακτηρίζεται ως femme fatale, ιέρεια, βαμπ και συνήθως έχει μια δικαιολογία για όλες τις υπερβολές της, συμπεριλαμβανομένης της κτητικής και απόλυτης αγάπης της. Αν είστε ο σύζυγός της, προσέξτε τις νυχιές στην πλάτη σας. Αν είστε ανύπαντρος, αφήστε τη να «οδηγήσει» και  ο ερωτισμός της θα σας συντρίψει. Αλλά μια δίαιτα με  κρόκους αβγών ανακατεμένους στο κονιάκ σας για μερικές ημέρες, θα σας εξασφαλίσει ένα ικανοποιητικό επίπεδο απόδοσης. Μην την απατήσετε, θα σας φαρμακώσει, μεταφορικά ή… όχι. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Δίδυμοι, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς. Αφροδισιακά στο σεξ: αρωματικό λάδι για μασάζ,  λιπαντικό και δονητής.

Άνδρας Σκορπιός: Το Αρειανό ζώδιο, ο Σκορπιός είναι φυσικά μυστικοπαθής και η ανάγκη του να τον σέβονται και να τον θεωρούν ισότιμο είναι πρώτιστα γι΄αυτόν στον έρωτα. Απ΄την άλλη, καθοδηγείται από τον πλανητοειδή Έρωτα, και η σεξουαλικότητα αποτελεί μια διέξοδο στα επιθετικά συναισθήματά του. Είναι ένα λάγνο, αισθησιακό ζώο. Απολαμβάνει το δάγκωμα, το πιπίλισμα και είναι «δάσκαλος» στο στοματικό σεξ. Η επιβολή του πόνου τον διεγείρει, έτσι μπορεί να τσιμπά τις θηλές ή το εσωτερικό των μηρών σας. Του αρέσει το σεξ στο νερό, αλλά η “διαστροφή” του είναι ότι προτιμά -αντί για σατέν και μετάξι- ξύλινα τραπέζια και σκληρά πατώματα. Η αγάπη για το «απόλυτο» τον μετατρέπουν σε μια νευρική και πολύ ζηλότυπη ύπαρξη. Μαζί του τίποτα δεν είναι απλό.  Η ερωτική του ζωή είναι τόσο περίπλοκη, που τον φέρνει μερικές φορές στα όρια της κατάθλιψης.  Πολύ συχνά, ο γάμος του ή οι ερωτικές του περιπέτειες γίνονται πεδία μαχών, όπου ο ψυχολογικός σαδισμός κατέχει ένα καλό μερίδιο. Αν του μοιάζετε ή είστε ίδιοι στην αδιαλλαξία, θα τον βρείτε εντυπωσιακό εραστή, αλλά για όσο καιρό θα είστε ζευγάρι, φροντίστε να κουβεντιάσετε με τα υπόλοιπα «θύματά» του. Ερωτογενής ζώνη του: τα γεννητικά του όργανα.

Γυναίκα Τοξότης: Κυριαρχούμενη από τον Δία, έχει τις πιο υπέροχες γάμπες του ζωδιακού. Οι αστράγαλοί της είναι ευκίνητοι και τα πόδια της σφιχτά, σα να έτρεχε χρόνια σε ποδηλατικούς αγώνες. Είναι φλογερή, σκέτη πυρκαγιά. Επιθυμεί στη ζωή τις ρομαντικές κατακτήσεις, κάνει όμως στις σχέσεις της  πολλαπλές συγκρίσεις με το ιδανικό που έχει στο μυαλό της, και το οποίο τις περισσότερες φορές δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Είναι τόσο χαρισματική στη φιλία, που πάντα θα υπάρχει «κάτι» μεταξύ σας.  Αποφασίζει να «αράξει» εκεί γύρω στο τέλος της 3ης δεκαετίας της,  το πιθανότερο για να αποκτήσει παιδιά.  Αυτό μπορεί να συμβεί και νωρίτερα, αν ψάχνει για  βόλεμα, για οικονομική και  ηθική σταθερότητα. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Λέων, Ζυγός και Υδροχόος. Ερωτικά αξεσουάρ: γάντια και παπούτσια!

Άνδρας Τοξότης: Θετικός, αρρενωπός, κυριαρχείται από την Φωτιά και ονειρεύεται μια ζωή γεμάτη περιπέτειες. Έχει ένα τσιγάρο να καπνίσει σε κάθε αεροδρόμιο και κάθε λιμάνι! Γίνεται εύκολα προκλητικός στις επιλογές του, υπάρχουν γυναίκες ξένες προς το οικογενειακό του περιβάλλον, είτε από καταγωγή, είτε από το παρελθόν τους, είτε επαγγελματικά  και μπορεί η οικογένειά του να το δει αυτό ως πρόκληση ή να θεωρήσει πως βλάπτεται από τον τρόπο ζωής του. Γενικά, αυτοί οι γάμοι είναι σύντομοι. Στο πρώτο μέρος της ζωής του δεν είναι πιστός. Έχει ανάγκη να «χτίσει» την προσωπική του εικόνα. Διαθέτει μια φυσική στοργικότητα, και αν τον επιλέξετε στα 40 του, θα τον βρείτε παθιασμένο, ένα πρότυπο γονέα για τα παιδιά του και επαγγελματικά καταξιωμένο. Μπορείτε μετά να ζήσετε μια έντονη και ελεύθερη αγάπη μαζί του. Είναι «δάσκαλος» στο ερωτικό μασάζ και με τα χέρια αλλά και στοματικό. Η γλώσσα του μπορεί να είναι ένα «επικίνδυνο» εργαλείο και όταν συνδυάζεται με τα χείλια του, δημιουργεί μια εκρηκτική επίδραση! Ερωτογενείς ζώνες: ισχία και μηροί. Του αρέσει να χαζεύει τα στήθη και τους μηρούς μιας γυναίκας, όπως επίσης και να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί της, όσο αυτή φορά ακόμα τις δαντελένιες της κάλτσες.

Γυναίκα Αιγόκερως: Eίναι σοβαρή, γυναίκα περισσότερο του καθήκοντος και της καριέρας και λιγότερο της οικογένειας. Έχει ένα νοσταλγικό χαρακτήρα. Το παρελθόν της βρίσκει πάντα θέση στο παρόν της. Λίγο επαρμένη και εγωκεντρική, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ηφαίστειο μόνο για σας! Παντρεύεται συχνά στο δεύτερο μισό της ζωής της, διεκδικώντας έναν στέρεο και ήρεμο γάμο. Δεδομένου ότι επιθυμεί να εξουσιάζει, της αρέσει να καβαλά τον άντρα της, να ορίζει εκείνη το ρυθμό, και να προσφέρει ευχαρίστηση στον εαυτό της. Ακολουθώντας στο κρεβάτι τον ίδιο ρυθμό μαζί της, το σεξ γίνεται ένας άγριος διαγωνισμός με τον οργασμό ως έπαθλο και μπορεί η γυναίκα Αιγόκερως να έχει περισσότερους από έναν. Επίσης γρατζουνά και φωνάζει πολύ στο σεξ, οπότε φροντίστε την ηχομόνωση για να μην ενοχλείτε τους γείτονες. Ιδανικοί σεξουαλικοί σύντροφοι: Ταύρος, Σκορπιός και Ιχθείς.

Άνδρας Αιγόκερως: Η ιδιοσυγκρασία του είναι δύσκολο να περιγραφεί. Αποφεύγει τα κοινωνικά events και τις περίπλοκες σχέσεις: δεν θέλει να χάνει το χρόνο του. Είναι συντηρητικός, παλιομοδίτης (ακόμα και στα 20 του), νοσταλγικός, μπορεί να είναι συναισθηματικός, συνεσταλμένος και να περιμένει «την έγκρισή σας» για να σας δείξει την αγάπη του. Ο «άλλος» Αιγόκερως είναι επαρμένος, εγωκεντρικός και συχνά βίαιος. Βάζει τη δουλειά του σε πρώτη προτεραιότητα και ξεχνά ότι η συζυγική ζωή περιλαμβάνει το μοίρασμα και το διάλογο. Είναι ολιγαρκής. Ματαιώνεται συχνά κατά τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχάσει και να ξεπεράσει. Θα εμπλακεί γενικά σε μια σταθερή σχέση στο τέλος της 3ης δεκαετίας της ζωής του, αν γνωρίζει ότι η νέα του ζωή θα είναι ισορροπημένη, γερή και χωρίς εκπλήξεις. Έχει τη δύναμη ενός δρομέα μαραθωνίου. Αυτός είναι ο άντρας που θα κρατηθεί οπωσδήποτε μέχρι να σας ακούσει να κραυγάζετε από ηδονή! Ερωτογενής ζώνη: ένα μασάζ που ξεκινά χαμηλά από την πλάτη του και ανεβαίνει προς τα πάνω κατά μήκος των πλευρών της σπονδυλικής του στήλης.

Γυναίκα Υδροχόος: Είναι περίεργη. Από όλες τις αισθήσεις της, πιο ανεπτυγμένη είναι η ακοή της. Είναι ιδεαλίστρια και αξεπέραστη στη φιλία και την αγάπη για τους φίλους της. Δεν δέχεται «αλυσίδες» και προγραμματισμούς στην αγάπη που δέχεται και που προσφέρει. Οι εξαπατήσεις στη ζωή της είναι συχνές και σε αυτή την περίπτωση θα τερματίσει τη σχέση αμέσως. Θα είναι η καλύτερή σας φίλη, αυτή που μαζί της θα συζητάτε για ώρες πάνω στο πιο πρόσφατο μπεστ-σέλερ αφού πρώτα δοκιμάσετε ένα πλήρες μενού και απολαύσετε το κρασί σας. Το σεξ είναι δευτερεύον αλλά οι ερωτικές περιπέτειες πολυάριθμες. Πολύ συχνά ένας κοινωνικός αγώνας ή μια ιδεολογία δίνουν της δίνουν λόγο ύπαρξης και νόημα στη ζωή της. Καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι: Κριός, Δίδυμοι, Ζυγός, Τοξότης και Υδροχόος. Αγαπημένη σεξουαλική στάση: όρθια, και μέσα στο νερό.

Άνδρας Υδροχόος: Είναι εύκολο να τον συναντήσετε, ταξιδεύει πολύ. Η φιλία αποτελεί ένα αναπόφευκτο στοιχείο της προσωπικής του εξέλιξης: λατρεύει τη συζήτηση. Άτομο επικοινωνιακό, αγαπά την ελευθερία και την αγάπη που δεν τον δένει. Εάν περιοριστεί και βαλτώσει, απλά θα φύγει. Συχνά θεωρείται ψυχρός, στην πραγματικότητα όμως επιδιώκει να «φέρει» την αγαπημένη του στα πρότυπα του ιδανικού του.  Συχνά απατημένος, μπορεί να γίνει φιλαράκος με την αγαπημένη του, όντας όμως κτητικός μαζί της και παράλληλα συνεχίζοντας την επιδίωξη απόκτησης νέων ερωτικών εμπειριών. Θέλετε να τον αποπλανήσετε; Μουσική και διαδίκτυο, υψηλή τεχνολογία και καινοτομίες. Μπορεί να είναι αρχηγός μιας ιδεολογικής ομάδας ή μέλος της. Αυτές οι δραστηριότητες θα πάρουν τη θέση της χαμένης του αγάπης. Εξασφαλίζει συνήθως έναν διπλό οργασμό – μια φορά στοματικά και μια γενετήσια. Ερωτογενείς ζώνες: απαλό άγγιγμα στα γόνατα και τους αστραγάλους. Να είστε προσεκτική, γιατί ένας «διεστραμμένος» Αιγόκερως μπορεί να είναι και λίγο σαδιστής, που δεν επιθυμεί να αμφισβητηθεί!

Γυναίκα Ιχθείς: Ο Ποσειδώνας την κάνει μια αληθινή «μαμά» και προπάντων μια αληθινή γυναίκα. Ρομαντική, σοβαρή και πιστή, σπάνια είναι διαθέσιμη για εξωσυζυγικές σχέσεις. Παντρεύεται γενικά σε νεαρή ηλικία. Μπορεί να αφιερωθεί, ψυχή τε και σώματι στο ιδανικό της και στην αγάπη μέσα στο γάμο της.  Μπορεί επίσης να κρατήσει μυστική μια ανεκπλήρωτη αγάπη για όλη της τη ζωή. Ανθισμένη, ήπια και τρυφερή, είναι το πορτρέτο της τέλειας γυναίκας, αν υπάρχει. Προσέξτε να μην πληγώσετε την ευαισθησία της. Είναι εύθραυστη και συναισθηματική, και μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη ζημιά. Μοιάζει με όμορφη και ντελικάτη ορχιδέα. Είναι απελευθερωμένη σεξουαλικά και  απολαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ερωτισμού. Αν οι φαντασιώσεις της συμπίπτουν με τις δικές σας, η σεξουαλική σας σχέση θα είναι φλογερή! Σπάνια αρνείται κάτι που επιθυμεί ο σύντροφός της! Αγαπημένα σημεία για σεξ: σε στρώμα νερού ή σε μια καυτή μπανιέρα. Καλύτεροι ερωτικοί σύντροφοι: Καρκίνος, Σκορπιός, Αιγόκερως, Ιχθείς.

Άνδρας Ιχθείς: Είναι αναποφάσιστος και καλλιεργεί το μυστήριο. Ουτοπιστής και ευαίσθητος. Είναι δύσκολο γι΄αυτόν να εκφραστεί με τη λογική. Η αγάπη του δεν αγγίζει τη γη. Ονειρεύεται μια μαγική κοσμική ένωση και πρέπει να του υπενθυμίζετε συχνά ότι η αγάπη απαιτεί επίσης και σωματική  έκφραση.  Είναι απαισιόδοξος και βρίσκει ικανοποίηση στη λύπη που προκαλεί ένας καταδικασμένος ή μυστικός έρωτας. Για όσο καιρό έχει και το παραμικρό συναίσθημα, δεν μπορεί να ξεκόψει, κι αυτό είναι κάτι που του δημιουργεί προβλήματα ψυχοσωματικά. Είναι πολύ ονειροπόλος και ευεπηρέαστος. Τείνει προς τα μυστήρια, τα μυστικά και ό,τι αυτά μπορεί να συνεπάγονται: αλκοόλ και διαφόρων ειδών εξαρτήσεις. Είναι πολύ καλοί φίλοι, πάντα έτοιμοι να υπηρετήσουν τους άλλους, αλλά προσέξτε:  πετάνε μπηχτές! Ερωτογενείς ζώνες: απαλό μασάζ στα πόδια.

πως φιλάνε τα ζώδια


Πώς φιλάει ο Κριός: Ο κριός ανήκει στα ζώδια της φωτιάς. Το φιλί του κριού είναι επιθετικό, φλογερό και δυναμικό. Διαθέτει πολύ πάθος και φαντασία. Τα κριαράκια θέλουν να φιλήσουν κάποιον γρήγορα. Επιπλέον αγαπάνε τα περιποιημένα και σαρκώδη χείλη. Ιδανικοί παρτενέρ: Ο τοξότης, ο λέων και ο σκορπιός.

Πώς φιλάει ο Ταύρος: Οι ταύροι ανήκουν στα ζώδια της γης. Οι ταύροι αγαπούν τα φιλιά. Είναι προκλητικοί και τους ευχαριστεί πολύ να φιλάνε και να τους φιλάνε. Επίσης όταν υπάρχουν δυνατά συναισθήματα τα φιλιά τους δένουν με τον ερωτικό τους σύντροφο. Ιδανικός παρτενέρ: Ο ζυγός, ο καρκίνος, ο παρθένος.

Πώς φιλάνε οι Δίδυμοι: Οι δίδυμοι είναι ζώδια του αέρα. Τα φιλιά τους εμπνέουν συναίσθημα και είναι τρυφερά. Ένα φιλί τους είναι αρκετό ώστε να χαλαρώσει και να μαγέψει το σύντροφό τους. Ιδανικός παρτενέρ: Ο λέων, ο ζυγός και ο υδροχόος.

Πώς φιλάει ο Καρκίνος: Τα καρκινάκια είναι ένα ζώδιο του νερού. Τα φιλιά του καρκίνου έχουν περιοδικότητα, διάρκεια και είναι γεμάτα συναίσθημα και πάθος. Μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα όταν βρίσκονται σε σχέση και νιώθουν συναισθηματικά ασφαλείς. Ιδανικοί παρτενέρ; Ο ιχθύς, ο ταύρος και ο παρθένος.

Πώς φιλάει ο Λέων: Τα λιοντάρια ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Ο λέων ξέρει να φιλάει όμορφα. Μπορεί να αφοσιωθεί σ΄ αυτό και ψυχικά και σωματικά έως ότου να παραδοθεί ο σύντροφός του. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, τοξότης, σκορπιός και ζυγός.

Πώς φιλάει ο Παρθένος: Η παρθένος είναι ένα από τα τρία ζώδια της γης. Οι παρθένοι φιλάνε αποφασιστικά και με σκοπό να κερδίσουν τον παρτενέρ τους. Εφόσον θέλουν να σας κερδίσουν με τα φιλιά τους δεν θα το αποφύγετε. Κυριολεκτικά αγαπάνε τα φιλιά. Ιδανικοί παρτενέρ: Αιγόκερως, ιχθύς, καρκίνος.

Πώς φιλάει ο Ζυγός: Ο ζυγός είναι ένα ζώδιο του αέρα. Τα φιλιά ενός ζυγού είναι πολύπλευρα και εναλλασσόμενα. Κάθε φιλί του είναι διαφορετικό από το άλλο και σε συνδυασμό με τη γοητεία που διαθέτει, δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Ιδανικός παρτενέρ: Υδροχόος, δίδυμοι, ταύρος και λέων.

Πώς φιλάει ο Σκορπιός: Ο σκορπιός είναι ένα από τα τρία ζώδια του νερού. Είναι ασυγκράτητος και φιλάει αχαλίνωτα. Τα φιλιά ενός σκορπιού είναι γεμάτα πάθος και ερωτισμό και θα σας μείνουν αξέχαστα. Οι ιδανικοί παρτενέρ για έναν σκορπιό είναι ο ταύρος, ο κριός και ο λέων.

Πώς φιλάει ο Τοξότης: Οι τοξότες ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς. Τα φιλιά τους είναι εξεζητημένα και εκκεντρικά. Ένας τοξότης αγαπάει την περιπέτεια και θέλει ο ίδιος να κατακτά και όχι να τον κατακτούν. Τα φιλιά του είναι λιγάκι ψυχρά αλλά όταν θέλει να εντυπωσιάσει τα καταφέρνει απόλυτα. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο υδροχόος, ο ζυγός, οι δίδυμοι και ο λέων.

Πώς φιλάει ο Αιγόκερως: Οι αιγόκεροι είναι ένα ζώδιο της γης. Οι αιγόκεροι είναι πειθαρχημένοι και συγκρατημένοι. Τα φιλιά τους είναι ελεγχόμενα και συχνά δείχνουν ότι βαριούνται. Αυτό δεν ισχύει, απλά προσπαθούν να μην χάσουν τον αυτοέλεγχό τους. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο ταύρος, ο ιχθύς, ο καρκίνος και η παρθένος.

Πώς φιλάει ο Υδροχόος: Οι υδροχόοι ανήκουν στα ζώδια του αέρα. Πειραματίζονται και θέλουν να δοκιμάζουν όλες τις εκφάνσεις ενός φιλιού. Τα φιλιά των υδροχόων είναι δροσερά και ευχάριστα. Δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι οι δίδυμοι, ο τοξότης, ο κριός και ο ζυγός.

Πώς φιλάνε οι Ιχθείς: Τα ψαράκια είναι ένα ζώδιο του νερού. Οι ιχθείς φιλάνε ρομαντικά και παθητικά. Απολαμβάνουν τα φιλιά εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση τους. Οι ιδανικοί παρτενέρ είναι ο καρκίνος, ο αιγόκερως, ο ταύρος και η παρθένος.

Πώς θα κάνεις το άρωμά σου να διαρκέσει όλη μέρα!

Φυσικά και δεν μπορείς να κυκλοφορείς με το μπουκάλι του αρώματός σου σε όλο το γραφείο (σκέψου μόνο την ζάλη που προκαλείς στους συναδέλφους σου!). Από την άλλη, όμως, θέλεις να μυρίζεις υπέροχα όλη μέρα. Τα καλά νέα; Μπορείς! Αρκεί φεύγοντας από το σπίτι να βάλεις το άρωμά σου σωστά. Πιο αναλυτικά...

Καταρχήν, τοποθέτησε το άρωμά σου σε ένα εμφανές σημείο (μια καλή ιδέα είναι το τραπεζάκι κοντά στην πόρτα) κι έτσι, δεν θα το ξεχνάς ποτέ! Πριν φύγεις από το σπίτι σου βάλε μερικές σταγόνες στα εσώρουχά σου. Το άρωμα θα απορροφηθεί από το ύφασμα και θα μυρίζεις όμορφα όλη μέρα. Το βράδυ, όταν πια επιστρέψεις, θα το διαπιστώσεις και η ίδια όταν βγάλεις τα ρούχα σου και θα ξαναμυρίσεις το άρωμά σου σαν να το έβαλες μόλις.

Χρόνος που θα χρειαστείς: 30 δευτερόλεπτα

Christmas Swing Ball 2010 - Swingalonica Festival

Μετά την επιτυχία του φεστιβάλ της Swingalonica τον Μαϊο του 2010, η ομάδα που έφερε το lindy hop στην Ελλάδα και μας συνέστησε κάτι καινούργιο στη ψυχαγωγία των Ελλήνων μας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση της! Ένα ανεπανάληπτο show λίγο πριν τις γιορτές!
Το μοναδικό Διεθνές Φεστιβάλ Swing χορού και μουσικής στην Ελλάδα, η Swingalonica 2010 (x-mas version) έρχεται να μας ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά λίγο πρίν τα Χριστούγεννα με σεμινάρια και πάρτυ κάνοντας ένα απολαυστικό 4ήμερο ταξίδι στην εποχή του μεσοπολέμου. Με αποκορύφωμα το κλασικό πλέον Christmas Swing Ball που για 4η συνεχή χρονιά μας υπόσχονται το πιο φαντασμαγορικό swing party που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.
Ένα μεγάλο πάρτυ, μουσικές, αισθητική μιας άλλης εποχής, κορίτσια και αγόρια που χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης, όλα στο κόκκινο!
Lindy Hop Greece presents Christmas Swing Ball (all in RED)


Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Principal Club Theater
, Θεσσαλονίκη στις 19:45
Πιστό στο ραντεβού του το Lindy Hop Greece μας προσκαλεί στο Χριστούγεννιατικο Swing Ball για το 2010 στα πλαίσια της Swingalonica 2010 (x-mas version) όπου αυτή τη φορά αναβιώνει την swing εποχή των δεκαετιών του ‘20-’40 της Νέας Ορλεάνης και του Χόλυγουντ, όταν το Lindy Hop έβαζε τις βάσεις για τα ξέφρενα πάρτυ που θα ακολουθούσαν!
Δύο μπάντες, οι Rhythm Junkies από τη Λιθουανία που μάγεψαν φέτος το Herrang της Σουηδίας, τη Μέκκα του Lindy Hop. Τους Speakeasies Swing Band από τη Θεσσαλονίκη, ίσως την καλύτερη swing μπάντα της Ελλάδας. DJ set από τον Deeb, τον master swing DJ διασήμων φεστιβάλ και τη Penelope, με την απίστευτη συλλογή της από βινύλια. Και φυσικά με show που θα αφήσουν ιστορία.
Η ομάδα που έφερε το lindy hop στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece προσκαλεί τους πιο θεαματικούς performers σε όλο κόσμο τον Max Pitruzella από την Γαλλία και την Annie Trudeau από τον Καναδά, τους πρωταθλητές Oskar Markusson και Mikaela Hellsten από τη Σουηδία και τους μοναδικούς Mindaugas Bikauskas και τη Giedre Paplaityte από τη Λιθουανία. Και για πρώτη φορά show από τους Athens Lindy Hop και τους Athens Swing Cats τις ομάδες που έρχονται από την Αθήνα. Και πολλές άλλες εκπλήξεις που μας τις κρατάνε κρυφές, αλλά θα μας καταπλήξουν!
Φορέστε κάτι κόκκινο, «Αll in red» όπως μας προσκαλούν και ελάτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ενα flash back στα διάσημα Ballroom του μεσοπολέμου με τους ρυθμούς των Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Cab Calloway, Count Basie, Frank Sinatra κλπ. και να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

Το πρόγραμμα:
Box office opens 19:30
-20:00 Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
-21:00-22:00 DJ Penelope
-22:00-23:00 The Speakeasies Swing Band live
-23:15-24:00 Rhythm Junkies live
-00:00-00:30 Showblock
-00:00- 01:15 Rhythm Junkies live
-01:15-03:30 DJ Deeb and Penelope
Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:45
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ - 2310.428088
Προπώληση: 12 € στα Metropolis, Tickethouse Θεσσαλονίκης (Για κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης κρατήσεις στη τιμή προπώλησης στο registration@lindyhop.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με θέμα "ΚΡΑΤΗΣΗ-PRINCIPAL" μέχρι το Σάββατο 11/12/10 στις 16:00.) / 15 € στην είσοδο.

Dress Code proposal: something red

My next life


Σε ελεύθερη μετάφραση.

"Η επόμενη ζωή μου" από τον Γούντι Άλλεν
  
Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα.
Ξεκινάς από νεκρός. – ‘Έτσι το γλιτώνεις αυτό.
Μετά ξυπνάς σε ένα γηροκομείο και αισθάνεσαι κάθε μέρα και καλύτερα.
Σε πετάνε έξω από το γηροκομείο γιατί δεν είσαι πλέον τόσο γέρος. Πηγαίνεις και εισπράττεις την σύνταξή σου και μετά όταν αρχίζεις να δουλεύεις σου δίνουν δώρο ένα χρυσό ρολόι και κάνουν πάρτι για σένα την πρώτη μέρα στην δουλειά.
Δουλεύεις τα επόμενα 40 χρόνια μέχρι να γίνεις νέος και να χαρείς την ζωή.
Κάνεις πάρτι, πίνεις αλκοόλ και γενικά είσαι ‘ατακτούλης’. Μετά είσαι έτοιμος για το γυμνάσιο.
Μετά πας στο δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παίζεις. Δεν έχεις ευθύνες, γίνεσαι βρέφος μέχρι τη στιγμή που γεννιέσαι. Μετά περνάς 9 μήνες κολυμπώντας σε ένα πολυτελές σπά με όλα τα κομφόρ, κεντρική θέρμανση και πλήρη εξυπηρέτηση, μεγαλύτερο χώρο κάθε μέρα και – Νάτο !!
Τελειώνεις σαν ένας οργασμός..

25 διαφορές ανδρών-γυναικών

Ξαναφέρνουμε στην επιφάνεια το αγαπημένο μας θέμα,  Άντρες Vs Γυναίκες, με 25 λόγους που οι άντρες θα διαφέρουν πάντα από τις γυναίκες..


1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.
Οι άντρες σκέπτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα
μαζί.

2. Οι άντρες μιλάνε με προτάσεις και οι γυναίκες με παραγράφους.
Οι άντρες αρχίζουν μια πρόταση…και οι γυναίκες την τελειώνουν.

3. Οι γυναίκες μπορούν να θυμούνται κάθε λέξη του διαλόγου που έγινε πριν από ένα μήνα ανάμεσα σε αυτές και τον
σύντροφό τους.
Οι άντρες μπορούν να θυμούνται την τελική ταχύτητα αυτοκινήτων που δεν πρόκειται να αποκτήσουν.

4. Οι γυναίκες μπορούν να καταλάβουν τις άλλες γυναίκες.
Οι άντρες ποτέ.

5. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο που τις εμποδίζει να παρκάρουν ένα αυτοκίνητο ανάμεσα σε δυο λευκές ίσιες γραμμές σε
ένα άδειο παρκινγκ.

6. Οι γυναίκες έχουν ενσωματωμένο ημερολόγιο στον εγκέφαλο που τους επιτρέπει να θυμούνται όλες τις επετείους.
Αυτό απουσιάζει από τον εγκέφαλο των αντρών.

7. Στους γάμους οι γυναίκες πρώτα κλαίνε και μετά μεθάνε.
Οι άντρες πρώτα μεθάνε και μετά… κλαίνε.

8. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να ακούνε το άνοιγμα μιας μπύρας από τρία δωμάτια μακριά.

9. Οι γυναίκες μπορούν να μυρίσουν βρόμικα αθλητικά παπούτσια από 300 μέτρα
Οι άντρες μόνο αν τους τα βάλεις κάτω από την μύτη τους και αν δεν είναι τα δικά τους.

10. Όταν κάποιος αγοράζει καινούριο αυτοκίνητο οι άντρες τον ρωτάνε τι μάρκα είναι και οι γυναίκες τι χρώμα.

11. Οι άντρες πληρώνουν για κάτι που τους χρειάζεται 300 euro ενώ αξίζει 100.
Οι γυναίκες πληρώνουν 100 euro για κάτι που αξίζει 300 και δεν το χρειάζονται.

12. Οι γυναίκες τρώνε τσίλι όταν τους αρέσει, οι άντρες πάντα, για να αποδείξουν ότι μπορούν.

13. Οι γυναίκες δεν θα σκότωναν, θα μπορούσαν όμως να σε κάνουν να αυτοκτονήσεις.

14. Οι γυναίκες θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το σεξ για να καταφέρουν αυτό που θέλουν.
Οι άντρες δεν θα μπορούσαν, επειδή αυτό που θέλουν είναι το σεξ.

15. Οι γυναίκες δεν βρίσκουν διεγερτικό το να παρακολουθούν δυο άντρες να κάνουν σεξ…..

16. Οι άντρες θεωρούν ότι 2 η ώρα το πρωί είναι καλή ώρα για να κοιμάται κανείς.
Οι γυναίκες θεωρούν την ίδια ώρα κατάλληλη για να μιλήσουν για τη σχέση τους.

17. Οι γυναίκες έχουν το «να πάρει, τελειώνει το χαρτί υγείας στο μπάνιο και πρέπει να το αντικαταστήσω» γονίδιο.
Οι άντρες έχουν το «να πάρει, μου φέρνεις χαρτί υγείας;» γονίδιο.

18. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους επιτρέπει να κοιμούνται όταν ένα μωρό κλαίει.

19. Οι γυναίκες παραγγέλλουν μπρόκολο για γαρνίρισμα στην μπριζόλα τους και τρώνε τις πατάτες των αντρών.

20. Οι γυναίκες θυμούνται όλα τα ρούχα που έχουν φορέσει την τελευταία δεκαετία.
Οι άντρες δεν θυμούνται τι φορούσαν την προηγούμενη μέρα αν δεν κοιτάξουν στο πάτωμα.

21. Οι άντρες έχουν το γονίδιο που τους εμποδίζει να παρακολουθούν ποδόσφαιρο και να μιλάνε συγχρόνως.
Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του να παρακολουθούν τηλεόραση, να βαφούν τα νύχια τους, να μιλάνε στο τηλέφωνο και
να πίνουν και καφέ.

22. Οι άντρες βλέπουν το γυμναστήριο σαν φυσική δραστηριότητα.
Οι γυναίκες το βλέπουν σαν κοινωνική.

23. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα για το πως να πας κάπου, θα σε οδηγήσει μέσω καταστημάτων.

24. Οι γυναίκες έχουν το «τα παίρνω όλα προσωπικά» γονίδιο.

25. Οι άντρες έχουν το γονίδιο να απατάνε σε δύσκολες ερωτήσεις με ένα μμμμμ.



Παιχνίδι με τα μάτια και το μυαλό

Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας. Φωτογραφικές λήψεις από την κατάλληλη οπτική γωνία δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα και πολλές φορές διαστρευλώνουν την πραγματικότητα.









new technology!