Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ιδέες για να αλλάξουμε το υπνοδωμάτιό μας!

Ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια του σπιτιού μας είναι η κρεβατοκάμαρα. Το ιδανικό υπνοδωμάτιο πρέπει να ταιριάζει στο στυλ και το γούστο μας και να αναδεικνύει την προσωπικότητά μας. Είτε βρισκόμαστε στο δικό μας σπίτι, είτε μένουμε με τους γονείς μας, το υπνοδωμάτιό μας είναι ο προσωπικός μας χώρος.
 
Μην ξεχνάμε ότι το design και η διάρθρωση του δωματίου μας μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην ψυχολογία μας. Το δωμάτιό είναι ο πρώτος χώρος που βλέπουμε με το που ανοίγουμε τα μάτια μας και οφείλει να έχει το προσωπικό μας στυλ και γούστο.

Έτσι καθίσαμε και βρήκαμε κάποιες έξυπνες ιδέες-λύσεις για να φτιάξουμε το δωμάτιό μας, όπως μας αρέσει!

Κρεβατοκάμαρα οριεντάλ
Μια κρεβατοκάμαρα εμπνευσμένη από την Ανατολή. Το κόκκινο εναλλάσσεται με το λευκό και το μπεζ και δημιουργούν την τέλεια αρμονία. Στο συγκεκριμένο υπνοδωμάτιο, ο ένας τοίχος είναι βαμμένος με έντονο κόκκινο χρώμα, που δίνει βάθος. Οι υπόλοιποι τοίχοι είναι στο χρώμα caramel και ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα. Η λιτή διακόσμηση με αντικείμενα σε κόκκινο χρώμα, προσθέτουν ένα ακόμη πλεονέκτημα του χώρου.




"Άνετη" κρεβατοκάμαρα
Μια σειρά από απλά υλικά, όπως το ξύλο, η πέτρα σε συνδυασμό με τα χρώματα του κάρβουνου, του στόκου και του μπλε μελανιού δίνουν ένα πιο intellectuel στυλ στο δωμάτιο. Παρόλα αυτά, επικρατεί και η χλιδή με τη λεπτή μπλε κουρτίνα και τα χειροποίητα μαξιλάρια του κρεβατιού.





Το λευκό δωμάτιο
Οι τοίχοι είναι βαμμένοι στο λευκό, κάνοντας το δωμάτιο να δείχνει μοντέρνο, αλλά και μεγαλύτερο. Το λευκό χρώμα, όμως, σε συνδυασμό με τα ανοιχτόχρωμα ξύλινα έπιπλα και το μπεζ χαλί προσθέτουν μια ιδιαίτερη ζεστασιά. Η λεπτή λευκή κουρτίνα και οι φωτογραφίες στον τοίχο δίνουν το προσωπικό στοιχείο του ιδιοκτήτη.


Εκκεντρικό δωμάτιο
Μια μίξη στοιχείων από διαφορετικές περιόδου, δίνει ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στυλ στο δωμάτιο. Κράτα τους τοίχους στο λευκό χρώμα και πρόσθεσε χρωματιστά παπλώματα και καλύμματα, για να υπάρξει μεγαλύτερη ζεστασιά.






Δωμάτιο σε μωβ χρώμα
Αν θέλεις ένα ιδιαίτερο δωμάτιο με ξεχωριστό και εκρηκτικό στυλ, το “μωβ δωμάτιο” θα σε συναρπάσει. Με έντονους μωβ τοίχους, ροζ χαλί και σκεπάσματα στο χρώμα της σοκολάτας, συνθέτουν ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό. Το tip της συγκεκριμένης κρεβατοκάμαρας είναι ο επιχρυσωμένος καθρέφτης, που σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές.


0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου