Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

3 XΡONIA "Νicangelo scarpe e accessori" ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

και ΝΑΙ!!!! Το Νicangelo scarpe e accessori κλείνει φέτος 3 χρόνια λειτουργίας! Και τι καλύτερο από ένα πάρτυ για να γιορτάσουν μαζί μας την επιτυχία τους! Δεχτήκαμε λοιπόν την πρόσκληση με χαρά και με τη σειρά μας την δημοσιεύουμε για να προσκαλέσουμε κι εσάς τους υπόλοιπους φίλους του Nicangelo scarpe e accessori στο event της Κυριακής!


 Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, ώρα 16.00 το "NICANGELO scarpe e accessori" κάνει πάρτυ γενεθλίων για τα 3 χρόνια λειτουργίας, η αγορά εκείνη τη μέρα είναι ανοιχτή από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα. Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε παρέα με κρασί και μπουφέ. ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!............

αν είστε στο facebook επισκευτείτε τη σελίδα του "Νicangelo scarpe e accessori" και δείτε και το event


Άρη Βελουχιώτη 17, Πλατεία Επταλόφου (πεζόδρομος) T.K.56121 ,
τηλέφωνο 2310-733139
Θεσσαλονίκη, ΕΛΛΑΣ

Σοφία & Φιλοσοφία της Ζωής!!


Το να γίνεις ευτυχισμένος είναι μία απόφαση…

Μια παλιά ιστορία λέει ότι, τον περασμένο αιώνα ένας καμηλιέρης έμπορος …
…ξεκίνησε για το Κάιρο, με σκοπό να επισκεφτεί έναν ξακουστό σοφό!
Τελικά, συναντήθηκε με το σοφό γέροντα, αφού χρειάστηκε να  κάνει ένα μακρινό ταξίδι, διασχίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της ερήμου! 
Ξαφνιάστηκε όμως όταν είδε, ότι ο γέροντας ζούσε σε μία σκηνή, με μοναδικά έπιπλα ένα στρώμα πάνω στην άμμο, έναν σοφρά, δύο σκαμνιά και πολλά βιβλία. 
Γύρισε τότε προς τον σοφό, και γεμάτος απορία τον ρώτησε!

--Που είναι τα έπιπλά σου;
 







Ο γέροντας, κοίταξε τον καμηλιέρη, και του απάντησε με μια ερώτηση!



 
--Τα δικά σου που είναι;




 



--Μα εγώ δεν έχω, είμαι περαστικός!





 



--Κι’ εγώ περαστικός είμαι....




Η ζωή είναι προσωρινή.
Λίγοι όμως το έχουν καταλάβει.
Οι περισσότεροι ζουν λες και θα μείνουν για πάντα εδώ!






Ξέχασαν να γίνουν ευτυχισμένοι!
Η αξία των πραγμάτων δεν εξαρτάται από το χρόνο που διαρκούν, αλλά από  
την ένταση με την οποία γίνονται!

 

Γι’ αυτό υπάρχουν στιγμές αλησμόνητες, πράγματα ανεξήγητα και άτομα ασύγκριτα!


Κι’ εσύ μπορείς να γίνεις ευτυχισμένος σήμερα…
…αλλά και κάθε ημέρα!


Λοιπόν τι λες;
Είσαι έτοιμος για ν’ αρχίσεις να ζεις ευτυχισμένος;

Οι μαζοχιστές γεννιούνται δεν γίνονται!!

Lindy Hop- η Ιστορία του Swing


To Lindy Hop είναι το πρώτο από όλα τα είδη Swing που γνωρίζουμε σήμερα και συνδέεται στενά με την Big Band Swing Music των δεκαετιών 1920 έως 1940. Με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τις μουσικές μεταβολές που επήλθαν το Lindy Hop εξαφανίστηκε. Αλλά πλέον αυτός ο ρετρό χορός επανέρχεται με μπάντες νέο-swing και vintage στιλιστικές επιλογές εμπνέοντας  νέους, αλλά και λιγότερο νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα να χορέψουν και πάλι swing.

Οι απαρχές του Lindy Hop
Χάρλεμ, Νέα Υόρκη δεκαετίες 1920 και ’30: Σχεδόν κάθε βράδυ ορχήστρες Big Band παίζουν μουσική swing σε γνωστές αίθουσες και θέατρα όπως το “Roseland Ballroom”, το “Apollo Theatre”, το “Cotton Club” ή το “Savoy Ballroom”. Ειδικά το τελευταίο ονομάστηκε και «Βασιλιάς του Swing». Η Jazz ήταν στο απόγειό της, καθώς μια έξοδος για χορό αποτελούσε μία φθηνή επιλογή και η ηχογραφημένη μουσική δεν ήταν προσιτή σε όλους. Ονόματα όπως o Cab Calloway, o Duke Ellington και ο Count Bassie έγραψαν ιστορία στη «μάχη» που δινόταν ανάμεσα στις μπάντες.

Η ατμόσφαιρα της αίθουσας χορού θα πρέπει να ήταν ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη καθώς οι κορυφαίοι χορευτές συναντιόνταν στο «Kats Corner» και στροβιλίζονταν παίζοντας με το ρυθμό. Μαύροι και λευκοί χόρευαν μαζί αγνοώντας του φυλετικούς διαχωρισμούς που αποτελούσαν καθεστώς την εποχή εκείνη στην Αμερική. Εβδομαδιαίοι διαγωνισμοί είχαν σκοπό να προωθήσουν μία φιλική διαμάχη μεταξύ των χορευτικών ομάδων και οι χορευτές εμπνέονταν ώστε να δημιουργήσουν νέες, πιο εντυπωσιακές κινήσεις με σκοπό να αποσπάσουν το θαυμασμό του κοινού και να «κερδίσουν» τους κριτές. Το κοινό εντυπωσιαζόταν βλέποντας την πρώτη φιγούρα «Aerial»(ή βήμα στον αέρα) που δημιουργήθηκε για αυτούς τους διαγωνισμούς από τον Frankie Manning και την παρτενέρ του Freda Washington

Εκεί βρίσκονται και οι ρίζες του  Lindy Hop(ή Lindy). Πρόκειται για χορό ζευγαριών επηρεασμένο από το «Charleston», το «Cakewalk» και το «Break Away». Χαρακτηριστικά του είναι οι αλλαγές ανάμεσα σε ανοικτές θέσεις(τη στιγμή που αυτοσχεδιάζουν οι χορευτές) και πιο παραδοσιακές κλειστές χορευτικές θέσεις, η δυναμική αυτών των εναλλαγών, αλλά και οι θεαματικές εναέριες κινήσεις.

Από αυτά τα «εναέρια βήματα»(“Air Steps”) το Lindy πήρε το όνομά του: Το 1972, ο Charles Lindbergh πραγματοποιούσε την πρώτη σόλο πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι και οι άνθρωποι ήταν συνεπαρμένοι από αυτό το «πήδημα»(Hop) στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Ένας σπουδαίος χορευτής με το όνομα George “Shorty” Snowden  απαντώντας στο ερώτημα ενός δημοσιογράφου για το όνομα του χορού που εκτελούσε κατά τη διάρκεια ενός χορευτικού μαραθωνίου, απάντησε αυθόρμητα ότι αυτός ο «τρελός»¨χορός ονομαζόταν “Lindy Hop”. Και έτσι το όνομα παρέμεινε….

Ένας χορός και η μουσική του.
Ο όρος “Lindy Hop” αναφέρεται σε συγκεκριμένο χορό και το Swing ήταν η μουσική με την οποία πραγματοποιούνταν αυτές οι χορευτικές κινήσεις. Για την ακρίβεια το “Lindy Hop” συνδέεται άμεσα με τη μουσική Swing που αποτελούσε μέρος του Αμερικανικού τρόπου ζωής κατά τις δεκαετίες 1930-40. Οι Big Bands ήταν «Big Business» για την εποχή εκείνη και τα έσοδά τους προέρχονταν κυρίως από εμφανίσεις σε μουσικά events. Με τον τρόπο αυτό το “Lindy Hop” συντέλεσε ώστε η μουσική Swing  να γίνει ακόμα πιο διάσημη. Και το Swing όμως, ήταν το μέσο για να διαδοθεί το “Lindy Hop” σε όλη την Αμερική και την Ευρώπη.

Όμως η μουσική επηρέασε και τον τρόπο του χορού. Το παραδοσιακό “Lindy Hop” σταδιακά εξαφανιζόταν καθώς το Be-Bop και το Rock n’Roll κυριαρχούσαν στη μουσική σκηνή. Ένας «φόρος διασκέδασης» είχε ως αποτέλεσμα οι Big Bands να γίνουν πιο ακριβές, την ίδια στιγμή που η ηχογραφημένη μουσική γινόταν φθηνότερη. Ταυτόχρονα οι αίθουσες χορού μίκραιναν με αποτέλεσμα ο κόσμος να συνωστίζεται σε αυτές, κάτι που έκανε και τον τρόπο χορού να αλλάξει προκείμενου να ταιριάζει στους χώρους αυτούς

Ο όρος «Swing» χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα και περιλαμβάνει πολλά χορευτικά είδη όπως Lindy Hop, Jitterbug, Balboa, Shag, Boogie Woogie, Swing ανατολικής και δυτικής ακτής, και αποτέλεσε έμπνευση για άλλα μουσικά είδη όπως Jive,Rock n’Roll, Ceroc, Le-Roc με τοπικές διαφορές σε κάθε μουσικό είδος. Πολλοί πάντως είναι εκείνοι που θα  υποστηρίξουν ότι το «Lindy Hop» ήταν ο προπάππους όλων αυτών.


Το Lindy Hop σήμερα
Το 1936- στο απόγειο της εποχής του Swing-ο Herbert White  ή “Whitey”, ο κορυφαίος χορευτής «Savoy Ballroom» ίδρυσε το χορευτικό γκρουπ “Whitey’s Lindy Hoppers”. Κανόνισε παραστάσεις και διαγωνισμούς σε ολόκληρη τη χώρα και έβαλε την ομάδα του σε πολλές ταινίες, όπως “A day at the races” και “Hallzapoppin”.

Μέσα από τις σκηνές αυτών των ταινιών νέοι χορευτές από την Ευρώπη και την Αμερική ήρθαν και πάλι σε επαφή, κατά τα μέσα της δεκαετίας του ’80. με ορισμένα από τα εναπομείναντα μέλη του show group και τα έπεισαν να διδάξουν και πάλι. Έκτοτε, παλιοί stars όπως ο Frankie Manning  επανήλθαν στην χορευτική σκηνή, διδάσκοντας νέους χορευτές swing σε όλο τον κόσμο. Ο παλιός χορός επανήλθε μαζί με μπάντες νέο-swing και vintage τρόπο ντυσίματος. Το Lindy εμφανίστηκε ξανά σε ταινίες όπως  “Malcolm X”, “Swing Kids”, “A League of their Own”, “The Mask”και “Swingers”.

Παρά το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η χώρα με τους περισσότερους Lindy Hoppers σε ολόκληρο τον κόσμο, υπάρχουν μεγάλες κοινότητες σε όλη την Ευρώπη(συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, Ουκρανίας, Ουγγαρίας και άλλων ανατολικό-ευρωπαϊκών  κρατών, στην Αγγλία, Ιρλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Δανία, Φινλανδία, Σουηδία, Ελβετία, Γερμανία και Λιθουανία), στην Αυστραλία, στον Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία, Κορέα, Σιγκαπούρη και Μπουένος Άιρες. Το μικρό χωριό Herrang στη Σουηδία(βόρεια της Στοκχόλμης)έχει, ανεπίσημα, ονομαστεί σε Μέκκα του Lindy Hop καθώς εκεί διεξάγεται, εδώ και 24 χρόνια, από τους Harlem Hot Shots το ετήσιο Herrang Dance Camp, όπου ο Frankie Manning διδάσκει κάθε χρόνο.


Το Lindy Hop στην Ελλάδα
Πλέον το Lindy Hop διδάσκεται και στην Ελλάδα!

Από τον Οκτώβριο του 2006 γίνονται μαθήματα, παραστάσεις και αξέχαστα πάρτυ  στη Θεσσαλονίκη και από τον Φεβρουάριο του 2008 και στην Αθήνα. Ο Ελβετός χορευτής του swing Michael Widmer μαζί με τον Αλέξανδρο Μαρίνη, τη Μαρία Τσιτρούδη και τη Χριστίνα Λουκάκη φέρνουν ενηλίκους και ανηλίκους σε επαφή με αυτό το vintage χορό ζευγαριών με την ιδιαίτερη μουσική swing. Η πρώτη Ελληνική Lindy Hop κοινότητα είναι γεγονός. Έχουν συμμετάσχει σε διεθνή workshops, σεμινάρια και ανταλλαγές καθώς έχουν ήταν οι πρώτοι που ξεκίνησαν τα οργανωμένα swing parties στην Ελλάδα.
«Η επικοινωνία των ζευγαριών που εμπνέονται από την μουσική, όπως εκφράζεται από τις κινήσεις των σωμάτων, αποτελεί για μένα το πιο συναρπαστικό πράγμα σε ένα χορό», επισημαίνει ο Michael Widmer. «Και το Lindy Hop δεν θέτει κανένα περιορισμό στην πρωτοτυπία και τον αυτοσχεδιασμό».

Περισσότερες πληροφορίες για το Lindy Hop Greece υπάρχουν στο και www.myspace.com/lindyhop_greece, facebook group & page: lindy hop greece, twitter.com/lindyhopgreece και www.swingingsalonica.com

Copywrite: LindyHopGreece

Γνωρίζετε τι είναι το Lindy Hop?



Μπορεί όχι, αλλά σίγουρα έχετε ακούσει τη μουσική της Ella Fitzgerald, του Duke Ellington, του Count Basie, του Benny Goodman, του Cab Calloway, της Billie Holiday, του Ray Charles, του Bing Crosby…Σε αυτούς τους ήχους χορεύεται το Lindy Hop. Μα τι είναι επιτέλους το Lindy Hop?

Το Lindy Hop είναι ο πρώτος swing χορός σε ζευγάρια! Ξεκίνησε στο Χάρλεμ, έχει αφρο-αμερικάνικες ρίζες και χορευόταν στην Αμερική στο μεσοπόλεμο.(‘20s-‘30s) ‘Ηταν επανάσταση! Για πρώτη φορά μαύροι και λευκοί χορεύαν μαζί, οι γυναίκες φορούσαν κοντές φούστες και πηδούσαν στον αέρα στους ρυθμούς των μεγάλων big bands! Η μουσική κουλτούρα των Αμερικανών μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, άλλαξε και το Lindy Hop εξαφανίστηκε. Μπορεί να μη χορευόταν πια στα πάρτυ και τα ballrooms, όμως υπήρξε η βάση πολλών μετέπειτα στυλ χορού όπως τα Boogie Woogie, Jitterbug, Balboa, East and West coast swing, Jive, το Rock ‘n Roll και πολύ αργότερα το Hip Hop

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980, νέοι απο την Ευρώπη και την Καλιφόρνια άρχισαν να χορεύουν και πάλι Lindy Hop όπως στο διάσημο Savoy Ballroom και στο Cotton Club! Δεν χρειάστηκαν παρά μόλις λίγα χρόνια για να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη στιγμή οι Lindy hoppers είναι περισσότεροι απο ποτέ! Απο τη Στοκχόλμη, το Παρίσι, το Λονδίνο και το Λος Άντζελες μέχρι το Τόκυο, τη Σιγκαπούρη, το Μπουένος Άϊρες και τη Σεούλ!!

Στην Ελλάδα:
Τον Οκτώβρη του 2006 το Lindy Hop ήρθε και στην Ελλάδα! Ο Ελβετός Michael Widmer φανατικός lindy-hopper ίδρυσε τη Swing Dance Association στην πόλη του, τη Βέρνη. Εδώ μαζί με τον Αλέξανδρο Μαρίνη και τη Μαρία Τσιτρούδη δημιούργησαν την πρώτη Lindy Hop κοινότητα στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece! Πλέον, μαζί με τη Χριστίνα Λουκάκη χορεύουν, διδάσκουν και προωθούν το lindy hop στους Έλληνες.
Το Lindy Hop Greece είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει ως στόχο την προώθηση του swing χορού, της μουσικής και τις παραστατικές(και μη) τέχνες γενικότερα, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, werk:statt-Lindy Hop Greece, Βαλαωρίτου 12.
Με μαθήματα, σεμινάρια, swing parties και παραστάσεις και show στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα συνεντεύξεις και αναφορές σε περιοδικά και ραδιόφωνα και την τηλεόραση CNN, ANT1, ΕΡΤ3 (Οξυγόνο), Μακεδονία TV, διεθνείς συμμετοχές σε φεστιβάλ και workshop του εξωτερικού (Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία, Σουηδία) καθώς και με συνεργασίες με συγκροτήματα όπως Caravan Palace, Parov Stelar Band, κ.α. και τοπικές μπάντες, φέρνει τη swing ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!
Τον Απρίλιο 2009 συνεργαστήκε με το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης και το περιοδικό «Parallaxi» στα εγκαίνια της έκθεσης «The greatest Kitsch 2009».Τον Νοέμβρη του 2009 η θεαματική «εισβολή» της χορευτικής ομάδας Lindy Hop Greece διέκοψε την απονομή των βραβείων στην Τελετή Λήξης του 50ου Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και γέμισε την αίθουσα του Ολύμπιον με χρώμα, κέφι και πολύ χορό. Οι θεατές παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι και συμμετείχαν στο ρυθμό των swing χορευτικών της ομάδας, η οποία αναπαριστούσε τη σκηνή της γνωστής ταινίας Swing Kids. Στα πλάισια του STREET CINEMA με 4 διαφορετικές δράσεις-αναπαραστάσεις από ταινίες με swing χορό και όχι μόνο. Στις δράσεις αυτές αναφέρθηκε το CNN δείχνοτας πλάνα από το LHG.
Το 2010 στα 3α γενέθλια από το πρώτο lindy hop party στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece οργάνωσε τη SwingALONICA, ένα τετραήμερο event με workshop από δασκάλους από το εξωτερικό, 4 θεμάτικα πάρτυ με live μπάντες και dj και περισσότερα από 1000 άτομα να χορεύουν στους ξέφρενους swing ρυθμούς!
Τον Ιούλιο του 2010 οργάνωσε το πρώτο διεθνές lindy hop dance camp στην Ελλάδα, το “Swing ‘n’ Swim” με 5 δασκάλους από Αμερική, Ελβετία, Σουηδί και Γερμανία στον Αρμενιστή Χαλκιδικής και μπήκε δυναμικά στον παγκόσμιο lindy hop χάρτη!

Τον Οκτώβρη του 2010 η θρυλική ορχήστρα (big band) Count Basie Orchestra κάλεσε την ομάδα του Lindy Hop Greece να χορέψει μαζί τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στα πλαίσια του International Jazz Festival των «Δημητρίων».
Οι ημερομηνίες για τη SwingALONICA 2010 Festival (x-mas version) είναι 10-12 Δεκέμβρη 2010 και για Swing ‘n’ Swim Dance Camp 2011 είναι 2-5 Ιουνίου 2011 με αναγνωρισμένους δασκάλους και μπάντες παγκοσμίως.
Τον Φλεβάρη του 2011 οι δασκάλοι του Lindy Hop Greece θα διδάξουν για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ Leapin’ Lindy στη Βέρνη της Ελβετίας. Για πρώτη φορά Έλληνες δάσκαλοι σε διεθνές φεστιβάλ!
“Χάρη στην επικοινωνία με τον παρτενέρ και με τη μουσική, στο Lindy Hop δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα και τον αυτοσχεδιασμό.”
Μπορείτε να πάρε μια ιδέα για το πως είναι ο χορός  Lindy Hop εδώ: 
http://www.youtube.com/watch?v=jFpf8AV9mMw

Copyright: LindyHopGreece www.lindyhop.gr

Ζήστε το lindy hop!


Μετά την επιτυχία του φεστιβάλ της Swingalonica τον Μαϊο του 2010, η ομάδα που έφερε το lindy hop στην Ελλάδα και μας συνέστησε κάτι καινούργιο στη ψυχαγωγία των Ελλήνων μας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη έκδοση της! Ένα ανεπανάληπτο show λίγο πριν τις γιορτές!
Το μοναδικό Διεθνές Φεστιβάλ Swing χορού και μουσικής στην Ελλάδα, η Swingalonica 2010 (x-mas version) έρχεται να μας ξεσηκώσει για ακόμα μια φορά λίγο πρίν τα Χριστούγεννα με σεμινάρια και πάρτυ κάνοντας ένα απολαυστικό 4ήμερο ταξίδι στην εποχή του μεσοπολέμου. Με αποκορύφωμα το κλασικό πλέον Christmas Swing Ball που για 4η συνεχή χρονιά μας υπόσχονται το πιο φαντασμαγορικό swing party που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο πάρτυ, μουσικές, αισθητική μιας άλλης εποχής, κορίτσια και αγόρια που χορεύουν μέχρι τελικής πτώσης, όλα στο κόκκινο!


Lindy Hop Greece presents Christmas Swing Ball (all in RED)
                 Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη στις 19:45
Πιστό στο ραντεβού του το Lindy Hop Greece μας προσκαλεί στο Χριστούγεννιατικο Swing Ball για το 2010 στα πλαίσια της Swingalonica 2010 (x-mas version) όπου αυτή τη φορά αναβιώνει την swing εποχή των δεκαετιών του ‘20-’40 της Νέας Ορλεάνης και του Χόλυγουντ, όταν το Lindy Hop έβαζε τις βάσεις για τα ξέφρενα πάρτυ που θα ακολουθούσαν!
Δύο μπάντες, οι Rhythm Junkies από τη Λιθουανία που μάγεψαν φέτος το Herrang της Σουηδίας, τη Μέκκα του Lindy Hop. Τους Speakeasies Swing Band από τη Θεσσαλονίκη, ίσως την καλύτερη swing μπάντα της Ελλάδας. DJ set από τον Deeb, τον master swing DJ διασήμων φεστιβάλ και τη Penelope, με την απίστευτη συλλογή της από βινύλια. Και φυσικά με show που θα αφήσουν ιστορία.
Η ομάδα που έφερε το lindy hop στην Ελλάδα, το Lindy Hop Greece προσκαλεί τους πιο θεαματικούς performers σε όλο κόσμο τον Max Pitruzella από την Γαλλία και την Annie Trudeau από τον Καναδά,  τους πρωταθλητές Oskar Markusson και Mikaela Hellsten από τη Σουηδία και τους μοναδικούς Mindaugas Bikauskas και τη Giedre Paplaityte από τη Λιθουανία. Και για πρώτη φορά show από τους Athens Lindy Hop και τους Athens Swing Cats τις ομάδες που έρχονται από την Αθήνα. Και πολλές άλλες εκπλήξεις που μας τις κρατάνε κρυφές, αλλά θα μας καταπλήξουν!
Φορέστε κάτι κόκκινο, «Αll in red» όπως μας προσκαλούν και ελάτε να συμμετέχετε κι εσείς σ’ενα flash back στα διάσημα Ballroom του μεσοπολέμου με τους ρυθμούς των Ella FitzgeraldDuke Ellington, Cab Calloway, Count Basie, Frank Sinatra κλπ. και να ζήσετε μια ανεπανάληπτη εμπειρία λίγο πριν τα Χριστούγεννα!
Το πρόγραμμα:
Box office opens 19:30
-20:00  Δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα
 -21:00-22:00 DJ Penelope
-22:00-23:00 The Speakeasies Swing Band live
-23:15-24:00  Rhythm Junkies live
-00:00-00:30 Showblock
-00:00- 01:15 Rhythm Junkies live
-01:15-03:30 DJ Deeb and Penelope

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010
 στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη
Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:45
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ - 2310.428088
Προπώληση: 12 € στα Metropolis, Tickethouse Θεσσαλονίκης
(Για κατοίκους εκτός Θεσσαλονίκης κρατήσεις στη τιμή προπώλησης στοregistration@lindyhop.gr με θέμα "ΚΡΑΤΗΣΗ-PRINCIPAL" μέχρι το Σάββατο 11/12/10 στις 16:00.) / 15 € στην είσοδο.
Dress Code proposal: something red
Χορηγός επικοινωνίας: ελculture.gr

Περισσότερες πληροφορίες: www.lindyhop.gr, www.facebook.com/LindyHopGreece

Μια υποψιασμένη πρόταση, που απευθύνεται σε ανθρώπους  που θέλουν να ζήσουν κάτι διαφορετικό!