Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αντιλεξικό όρων πληροφορικής

PCMCIA: People Can't Memorize Computer Industry Acronyms
(Οι άνθρωποι δεν μπορούν να απομνημονεύσουν τα ακρωνύμια της βιομηχανίας PC)

ISDN: It Still Does Nothing
(Εξακολουθεί να μην κάνει τίποτα)

APPLE: Arrogance Produces Profit-Losing Entity
(Η αλαζονεία παράγει μια επιχείρηση που χάνει λεφτά)

SCSI: System Can't See It
(Το σύστημα δεν μπορεί να το δει)

DOS: Defective Operating System - Dead Operating System
(Ελαττωματικό λειτουργικό σύστημα - νεκρό λειτουργικό σύστημα)

BASIC: Bill's Attempt to Seize Industry Control
(Η προσπάθεια του Bill να αποκτήσει τον έλεγχο της βιομηχανίας)

IBM: I Blame Microsoft
(Κατηγορώ τη Microsoft)

DEC: Do Expect Cuts
(Να περιμένετε περικοπές)

OS/2: Obsolete Soon, Too
(άχρηστο σύντομα, επίσης)

WWW: World Wide Wait
(Παγκόσμια αναμονή)

MACINTOSH: Most Applications Crash - If Not, The Operating System Hangs
(Οι περισσότερες εφαρμογές κρασάρουν, εάν όχι το λειτουργικό σύστημα κρεμάει)

PENTIUM: Produces Erroneous Numbers Through Incorrect Understanding of Mathematics
(Παράγει λανθασμένους αριθμούς μέσα από μια εσφαλμένη αντίληψη των μαθηματικών)

COBOL: Completely Obsolete Business Oriented Language
(Απόλυτα ξεπερασμένη προσανατολισμένη στις επιχειρήσεις γλώσσα)

WINDOWS: Will Install Needless Data On Whole System
(Θα εγκαταστήσει άχρηστα δεδομένα σε όλο το σύστημα)

MICROSOFT: Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers

Ατυχία είναι..

1) Όταν χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνεις, μιλάς, χτυπάει και το κινητό σου και το κουδούνι της πόρτας.
2) Όταν περιμένεις πολλή ώρα το λεωφορείο, είσαι κουρασμένος, βρίσκεις μια θέση να κάτσεις αλλά την προσφέρεις αμέσως όταν στέκεται μπροστά σου μια έγκυος.
3) Όταν έχεις απλώσει ρούχα, λείπεις από το σπίτι, έχεις σκοπό να τα σιδερώσεις μόλις γυρίσεις αλλά αρχίζει και βρέχει και τα βρίσκεις πάλι μούσκεμα.
4) Όταν σηκώνεσαι πρωί-πρωί να πας σε ένα συγκεκριμένο μαγαζί να ψωνίσεις και μόλις φτάνεις, το βρίσκεις κλειστό π .χ. λόγω πένθους.
5) Όταν έχεις ξεντυθεί τελείως και είσαι έτοιμος να μπεις για ντους, να σε ζητήσουν στο τηλέφωνο.
6) Όταν έχεις καιρό να πας να φας στο αγαπημένο σου ρεστοράν ένα μοναδικό αγαπημένο σου φαγητό και σου λένε ότι δεν το έχει σήμερα.
7) Όταν είσαι σε ένα ταμείο να πληρώσεις, με μεγάλη ουρά, αλλάζεις ταμείο και τελικά καθυστερεί περισσότερο εκεί η σειρά σου.
8) Όταν είπες να μην πάρεις ομπρέλα γιατί είδες καλή τη μέρα και τελικά να βρέξει.
9) Όταν έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο, δεν έχεις ομπρέλα και βρέχει καταρρακτώδη βροχή.
10) Όταν επιτέλους κοιμήθηκε το μωρό σου και είπες ότι τώρα θα ηρεμήσεις να ξεκουραστείς αλλά αυτό ξυπνάει και γκρινιάζει για δύο ώρες τουλάχιστον.
11) Όταν έχεις ξεχάσει να αγοράσεις κάτι από το σούπερ μάρκετ, πας στο σπίτι τα υπόλοιπα ψώνια, ξαναβγαίνεις έξω να πάρεις αυτό που θυμήθηκες αλλά δεν το έχουν.
12) Όταν οδηγείς, πρέπει να κάνεις ένα σημαντικό τηλέφωνο από το κινητό σου, δεν έχεις φορτιστή αυτοκινήτου και σου κλείνει γιατί τέλειωσε η μπαταρία.
13) Όταν βλέπεις να ξεπαρκάρει κάποιος, ελπίζεις ότι θα παρκάρεις εσύ γιατί δεν βρίσκεις θέση για πολλή ώρα και τελικά, στην πιάνει ο μπροστινός σου.
14) Όταν λαχταράς πολύ να ανοίξεις το περιτύλιγμα να φας ένα γλυκό ή μια καραμέλα και όταν το ανοίγεις, σου πέφτει κάτω το γλυκό.
15) Όταν έχεις πάει για μισή ώρα το σκύλο σου βόλτα, δεν κάνει τελικά την ανάγκη του και μόλις μπαίνεις στο σπίτι, τα κάνει μετά από 5 λεπτά.

Σκόνη για κατσαρίδες

Υλικά: *2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, *2 κουταλιές της σούπας σόδα φαγητού

Τα ανακατεύουμε. Τα βάζουμε σε χαρτάκια και τα τοποθετούμε σε διάφορα μέρη του σπιτιού.
Bye Bye κατσαρίδες!!

Γιατί ο καρκίνος του μαστού βρίσκεται συνήθως στη μασχάλη

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.     
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.     
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. 

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!
Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ. ΝΑΙ, ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ!!! ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟΥ ΜΕ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ. (ANTIPERSPIRANT - DEODORANT). ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΕΛΕΓΞΤΕ: «DEODORANT» (ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. «ANTIPERSPIRANT» ΟΧΙ ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΞΙΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.
     
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ: ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ, Η ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ. ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΙΔΡΩΣΗ. ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ (ANTIPERSPIRANT), ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ, ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΤΕ, ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ. ΟΙ ΤΟΞΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΙΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΕΙ ΣΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΙ ΟΓΚΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΘΟΥΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΜΦΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΙΘΑΝΟ, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΘΙΔΡΩΤΙΚΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΟΣΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΙΣΘΗΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΕΓΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΜΑΣΧΑΛΗΣ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.   

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΤΕ! Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΗΣ, ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ.

Στείλτε το παντού! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!‏


Ψηφίστε ΟΛΟΙ!

Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147

Είναι πολύ απλό. Ούτε όνομα πρέπει να βάλετε, ούτε στοιχεία, ούτε τίποτε. Μόνο επιλέγετε το Yes και μετά βλέπετε το ως τώρα αποτέλεσμα.

Έχουν μπει οι Σκοπιανοί και έχουν σαρώσει.
GO!!!!

Κινηματογράφος "Χωρίς Σύνορα "

Ο Θανάσης, ένας καλοκάγαθος πλανόδιος πωλητής έχει υπό την προστασία του την μικρή Μελίσα, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που η μητέρα της Μίλλα, μετανάστρια από την Ρωσία, του την εμπιστεύτηκε, προκειμένου να αναζητήσει την τύχη της στην Αμερική. Όλα θα ανατραπούν στη ζωή τους, όταν η Μίλλα επιστρέφει στην Ελλάδα με τον άνδρα της, για να πάρει την κόρη της στην Αμερική. Η Μελίσα πρέπει να αποχωριστεί τον άνθρωπο που θεωρεί πατέρα της, ενώ ο Θανάσης είναι αναγκασμένος να συνηθίσει να ζει και πάλι μόνος του, χάνοντας το μοναδικό πλάσμα που έδινε χαρά στην καθημερινότητα του. Με την προτροπή ενός φίλου του και την συμπαράσταση των γειτόνων του, ο Θανάσης θα ταξιδέψει στην Αμερική για να συναντήσει για μια ακόμη φορά την Μελίσα. Στην προσπάθεια του αυτή θα τον βοηθήσει ένας στενός του συγγενής, σε ένα ταξίδι πολύ διαφορετικό από αυτό που περίμενε όταν έφευγε από την Ελλάδα.

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ

Πρωταγωνιστούν: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ, ΒΕΡΟΝΙΚΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕΪΜΟΥΡ ΚΑΣΕΛ, ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΑΠΛΑΝ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΙΛΜΠΕΡΝ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΠΙΤΕΡ ΝΙΚΟΣ

trailer ταινίας

Πέθανε ο Πωλ

O Paul, το πιο φημισμένο χταπόδι του κόσμου, το οποίο προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση με τις σωστές του προβλέψεις στους οκτώ αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής, πέθανε την Τρίτη σε ηλικία δύο ετών, στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής του Oberhausen, όπου ζούσε.

"Ο Paul άφησε έκπληκτο τον κόσμο με τις ολόσωστες προβλέψεις του, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, της Γερμανίας και στη συνέχεια το τελικό", ανέφερε η ιστοσελίδα του Κέντρου Θαλάσσιας Ζωής.

Το προσδόκιμο ζωής για ένα χταπόδι είναι περίπου τρία χρόνια.

Περίοδος αναδουλειάς

Πώς απαντούν οι επαγγελµατίες, σε περίοδο αναδουλειάς, στην ερώτηση "πώς πάει η δουλειά?"
  • Φούρναρης: ψίχουλα
  • Μανάßης: κολοκύθια
  • Αγρότης: ζήσε Μάη µου να φας τριφύλλι
  • Ανθοπώλης: µαρασµός
  • Υφασµατέµπορος: πανί µε πανί
  • Ψαράς: ούτε λέπι
  • Φαρµακοποιός: µε το σταγονόµετρο
  • Ηλεκτρολόγος: δεν ßλέπω φως
  • Υδραυλικός: µούφα η δουλειά
  • Mηχανικός αυτοκινήτων: στο ρελαντί
  • 'Εµπορος χαλιών: Χάλια
  • Κοµµωτής: τρίχες
  • Ψιλικατζής: ψιλοπράγµατα
  • Νεκροθάφτης: ψόφια πράγµατα
  • Tυπογράφος: ούτε φύλλο
  • Ο απέναντι νεκροθάφτης: µεγάλη νέκρα
  • Βοθρατζής: σκατά
  • Ναυτικός: πιάσαµε πάτο
  • Στρατιωτικός: ßήµα σηµειωτόν
  • Πόρνη: αραχνιάσαµε
  • Χρηµατιστής: δεκάρα τσακιστή
  • Πρωθυπουργός: Παραλάßαµε χάος

H Ελλάδα δια μέσου των αιώνων