Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μυστικά ομορφιάς για άνδρες!


 Δέκα πολύτιμες συμβουλές για τέλεια εμφάνιση!

  1. Ανακαλύψτε τις ανάγκες του δέρματός σας και επιλέξτε τα προϊόντα που σας ταιριάζουν. Μια κρέμα ενυδάτωσης αν το δέρμα σας «τραβάει», μια που να αντιμετωπίζεις τις γυαλάδες αν είναι λιπαρό, μια αντιρυτιδική αν οι ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

  1. Μην ξεχνάτε τα μάτια σας. Το πέρασμα του χρόνου, το ξενύχτι και η κούραση αποτυπώνουν τα ίχνη τους στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας φροντίδα ένα προϊόν ειδικά για τα μάτια και διαπιστώστε άμεσα τη διαφορά.

  1. Προσοχή στο ξύρισμα. Είναι σημαντικό να κάνετε σωστά την ιεροτελεστία του ξυρίσματος και να ολοκληρώνετε τη διαδικασία με ένα after shave το οποίο να διαθέτει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες.

  1. Διατηρήστε τη φρεσκάδα του καθημερινού ντους με το σωστό αποσμητικό. Αλληλένδετα μεταξύ τους θα σας προστατεύουν από την κακοσμία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  1. Προλάβετε έγκαιρα την τριχόπτωση τόσο με τα κατάλληλα σαμπουάν όσο και με ειδικές για την περίπτωση αγωγές.

  1. Χρησιμοποιήστε με φειδώ τα προϊόντα στάιλινγκ. Το αποτέλεσμα θα είναι προς όφελος της εμφάνισής σας αλλά και των μαλλιών σας.

  1. Φροντίστε τα χέρια σας. Τα περιποιημένα νύχια και η απαλή επιδερμίδα των χεριών χαρίζουν πόντους στην εμφάνιση κάθε ανθρώπου.

  1. Αντιμετωπίστε την κακοσμία των ποδιών με τα κατάλληλα αποσμητικά προϊόντα με αντιβακτηριδιακή δράση. Η καθημερινή τους χρήση θα συμβάλλει στη λύση του προβλήματος.

  1. Εξασφαλίστε τη στοματική σας υγιεινή με καθημερινή φροντίδα των δοντιών αλλά και τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο. Ένα λαμπερό χαμόγελο θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς.

  1. Ολοκληρώστε την καθημερινή σας φροντίδα με το άρωμά σας. Πιο ανάλαφρο και δροσερό τους καλοκαιρινούς μήνες, πιο ζεστό και αισθησιακό τους χειμερινούς, θα αποτελέσει αναπόσπαστο χαρακτηριστικό της ελκυστικής σας εμφάνισης.