Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

η γυναικεια superleague

Γυναίκα ΠΑΟ :  Είναι γυναίκα έμπειρη καθώς έχουν δει πολλά τα μάτια της (βλ. Champions league). Γεννημένη για μεγάλα πράγματα και δεν στερείται  προσόντων (βλ. Cisse). Της αρέσει να κάνει μεγαλόπνοα σχεδια για το μέλλον (βλ. Πλανο 5ετιας) αλλά τελικά αλλάζει τις αποφάσεις της και τους άντρες σαν τα πουκάμισα (βλ.προπονητές, προέδρους). Θα την πετύχεις στο VillaMercedes,  στο  Baraonda  (που είναι και δίπλα) και αν θα τη δει ελληνικά , τότε θα προτιμήσει τον Βέρτη.

Γυναίκα ΟΣΦΠ: Γυναίκα που της αρέσει η σταθερότητα στην ζωη της και να την έχουν ψηλά(βλ. Πρωταθλήματα). Ξέρει κάλη μπάλα και σίγουρα θα σου πει,έστω και αν δεν ισχύει ‘’Που θα βρεις καλύτερη απο μένα??’’. Στα μείον της, οτι είναι πολυέξοδη (βλ. Μεταγραφές) και ότι σίγουρα θέλει μια εξοχική κατοικία να ξεφεύγει τα ΣΚ.¨Ενα παράρτημα βρε αδερφέ.. (βλ. Ξάνθη, Κέρκυρα). Μην εκπλαγείς αν ¨παρανομήσει¨εις βάρος σου και σου στήσει τίποτα στο κεφάλι (βλ. Μαρινάκης).

Γυναίκα ΠΑΟΚ: Είναι γυναίκα θερμόαιμη (βλ οπαδοί), ευέξαπτη (βλ. κάρτες) και σίγουρα λιγομίλητη (βλ. Μπαοκ ρε). Της αρέσουν τα ταξίδια, αφού κάθε τρεις και λίγο είναι στο αεροδρόμιο. Η διαθεση  της αλλάζει συνεχώς, αφού η Μπαοκτζου μια θα πανηγυρίζει και μια θα τα σπάει όλα. Να ξέρεις οτι έχει πάντα δίκιο και οτι πάντα φταιει κάποιος άλλος (βλ. προς νότο μερια). Τέλος σιχαινεται τα ζωυφια και δη τα σκουλήκια.

Γυναίκα ΑΕΚ:   Είναι μια γυναίκα που θα είναι πάντα εκεί για σένα, ακομά και στα πιο δύσκολα. Ξέρει να  γκρινιάζει και να τσακώνεται ,κάτι που το κάνει συνήθως μόνη της (βλ. Original). Ξέρει να μαγειρεύει λόγω προέλευσης .Γυναίκα για σπίτι αλλά μάλλον για το δικό σου γιατι αυτή δεν έχει (βλ. Γηπεδο). Στα μείον επίσης ότι δεν ξέρει να χειρίζεται τα οικονομικά της.



Γυναίκα ΑΡΗΣ:  Είναι σπιτόγατα γιατί μόνο εκεί μπόρει να κερδίζει.Θα σε κρατήσει μέσα και θα σου κάνει ωραία ατμόσφαιρα (βλ.Μπομπονερα, Αλεξάνδρειο). Της αρέσουν οι λάτιν καταστάσεις και δεν θα τη δεις σιγουρα ποτέ στο Partizan (βλ.Αδελφοποιηση με Μπαοκ). Δυστυχώς  δεν έχει σπίτι , δεν έχει δουλεια, συνήθως είναι ελευθερη και δεν έχει λεφτά. Μην τρομάξεις απ'τα ψυχολογικά της, όλοι μας έχουμε. Απλά η κοπέλα είναι Αρης και δεν είναι καλά.

Γυναίκα ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπορείς να την ικανοποιήσεις πολυ εύκολα, μιας και χαίρεται μια στο τόσο. Σίγουρα είναι καλη στο κρεβατι (βλ.βολλευ) και της αρέσουν οι άντρες με μπούκλα (βλ.Κωφιδης, Χατζηπαναγης). Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσεις τους δικους της όσο και να μη θες, γιατι ως γνωστον στον Ηρακλη είναι όλοι μια οικογένεια. Θα τους δεις εξάλλου και στο γήπεδο.

Γυναίκα  ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μια γυναίκα που ακολουθεί τις οικογενειακές παραδόσεις και σίγουρα μένει στη Ν.Σμυρνη ή κάπου εκεί τριγύρω (αν όχι φύγε μακριά). Η γυναίκα αυτή θα σε γδάρει με την κανονική και με την πονηρή έννοια (βλ Πανθηρας). Ξέρει σίγουρα να πίνει (οτι πίνεται) και είναι συνήθως κολλήμενη στα παλιά (της μεγαλεία). Θα την βρεις , που αλλου, στην πλατεία.

ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ
Γυναίκα με την οποία περνάνε ολοι ‘’καλά΄΄??  Γυναικα ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
Εχει προίκα και προφορά??? Γυναίκα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Εχει όλα τα παραπάνω και ντύνεται-βάφεται για μπουζούκια απτο πρώι?? Γυναίκα ΛΑΡΙΣΑ  


πηγή: twextra