Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

φορουμ του κωλουμ

    θα εχετε σίγουρα βρεθεί σε φόρουμ τα οποία είναι φτιαγμένα απο μια μικρή ομάδα ανθρώπων που κλείνει ραντεβού, συζητάει τα καθημερινά του "ενδιαφέροντα" και τα λοιπά. Θα μου πείτε, αυτή είναι η χρησιμότητα του φόρουμ; Όχι, αλλα αυτό δεν είναι κάτι που θα εξετάσουμε τώρα! Εξάλλου ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει, δημοκρατία δεν έχουμε;!

     εγώ λοιπόν βρέθηκα κατα τύχη σε ένα από αυτά πολύ πρόσφατα. Όχι ακριβώς κατα τύχη δηλαδή. Με αφορμή ένα ποστ μου στο blog είδα οτι ένας αριθμός επισκεπτών προερχόταν από το συγκεκριμένο "φόρουμ" (να διευκρινήσω οτι τη λέξη φορουμ τη βάζω μέσα σε "" γιατί τη χρησιμοποιώ μόνο και μόνο να καταλάβετε περίπου για τι μιλάω, γιατί ουδεμία σχέση με φόρουμ είχε) κι έτσι αποφάσισα να κάνω ένα λογαριασμό για να δω τι και πως! Διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη οτι οι άνθρωποι που είχαν δει το blog και είχαν ασχοληθεί με το συγκεκριμένο post μου είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν υποστηρίζουν αυτό ακριβώς το οποίο δημιούργησαν -> το φόρουμ. Δεν γνωρίζουν λοιπόν οτι στα φόρουμ οι απόψεις και οι γνώμες είναι ελεύθερες και ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Δυστυχώς όμως επιβεβαιώνεται ακόμη μία φορά οτι όταν οι άνθρωποι ξεμένουν από επιχειρήματα και λόγο προσπαθούν να κάνουν τον άντίλογο να σιωπήσει. Είτε με block είτε με ban (μη με ρωτήσετε τι είναι, δεν έχω ιδέα. μάλλον κάποιου είδους αφαίρεση δικαιώματος να μιλήσεις για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα!)

   αφού λοιπόν τέτοιου είδους "φόρουμ" λειτουργούν υπό το καθεστώς της δικτατορίας, προτείνω να μετονομάσουν το "φόρουμ" τους σε <<mia xounta ki enan kairo>> ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων, για να γνωρίζουν και οι τυχόν ενδιαφερόμενοι σε τι είδους "φόρουμ" είναι έτοιμοι να εγγραφούν. To "φορουμ" για το οποίο σας γράφω είναι το triapoulakiakathotan.

    προσοχή λοιπόν στα φόρουμ τα οποία γράφετε τα στοιχεία σας και τις συζητήσεις στις οποίες εμπλέκεστε γιατί αν στο συνομιλητή σας δεν αρέσει αυτό που γράφετε, κινδυνεύετε να βρεθείτε στο περιθώριο. Απλα τραγικό!

πι ες: φχαριστω για την ανάγνωση του blog μας. δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος αντιπαράθεσης στο φόρουμ σας οπότε κι εγώ με τη δική μου ελευθερία απαντώ μέσω του blog μου.
φρι σπιτς το λενε οι αγγλοι (για σας τους σπουδαγμένους δηλαδη..)


υπογράφει με αγάπη το Κωσταδάκι..