Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ζώδια

  • 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΚΡΙΟΣ 
    Έχει κλείσει οριστικά ο κύκλος των αλλαγών και των ξεκαθαρισμάτων. Παρόλο που πιστεύετε ότι δεν είναι για το καλό σας, στην πορεία θα δείτε ότι ξεμπλοκάρετε και προχωράτε μπροστά. Ένας Σκορπιός, Αιγόκερως και Καρκίνος θα σας απασχολήσει και πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις και να μπείτε ακόμα και στη θέση του άλλου για να έχετε πλήρη αντίληψη της κατάστασης που σας ενδιαφέρει.Πάντως, πρέπει να δουλέψετε σκληρά στον επαγγελματικό σας τομέα για να επιτύχετε πράγματα που παλιά τα κατακτούσατε με μεγάλη ευκολία.

  • 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ  ΤΑΥΡΟΣ
    Προσπαθείτε να δείτε τον εαυτό σας, που είναι κρυμμένος και τώρα τον αποκαλύπτεται, από άλλη οπτική γωνία, μέσω μιας συνεργασίας με έναν Σκορπιό ή μιας ουσιαστικής σχέσης με το σύντροφό σας. Μπορεί να πάρετε ακόμα και απόφαση γάμου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας συνεργασίες, καθώς υπάρχουν ψευδαισθήσεις, ειδικά αν συνεργάζεστε με Υδροχόο, ή Λέοντα.

  • 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΔΙΔΥΜΟΙ
    Αλλάζετε και κυρίως υπεύθυνο είναι κάποιο άτομο που σας επηρεάζει άμεσα στο ζώδιο του Αιγόκερω, Σκορπιού και Ζυγού. Εσείς θα αποφασίσετε πόσο θα βάλετε βαθιά το μαχαίρι στο κόκαλο. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και πολλοί θα αρχίζετε να κερδίζετε κιόλας από κάποιες επενδυτικές κινήσεις που έχετε κάνει. Οι υπόλοιποι θα πάρετε μια βοήθεια μέσω φίλων ή από την οικογένειά σας.


  • 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ  ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Τα πάντα αλλάζουν γύρω σας και εσείς πρέπει να κάνετε την αλλαγή και ιδιαίτερα στο κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ σας. Ερωτικά είστε καλά, αρκεί να
    μην αναζητήσετε μια παλιά σας σχέση, γιατί θα πληγωθείτε και πάλι. Καλύτερα να αλλάξετε σελίδα και να ξεκινήσετε μια δημιουργική σχέση με έναν Αιγόκερω ή έναν Παρθένο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί επίσης και με έναν Ταύρο που μπορεί να γνωρίσετε από το φιλικό σας περιβάλλον.

  • 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΛΕΩΝ
    Είστε περιτριγυρισμένοι από προβλήματα, κυρίως οικονομικά, που μπορεί να αφορούν κι ένα ακίνητο. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο, Σκορπιό, Ταύρο, θα πρέπει να μην είστε απόλυτοι και εριστικοί, γιατί θα τα χαλάσετε
    ξαφνικά. Τα επαγγελματικά σας τραβούν την ανηφόρα, αλλά νιώθετε τον ανταγωνισμό και τις δυσκολίες να σας τραβούν πίσω. Κάντε υπομονή, γιατί οι συνθήκες αλλάζουν προς το καλύτερο.Το σπίτι σας μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες αντί για καταφύγιο κέντρο διαμάχης, γι’ αυτό κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε τις εντάσεις.


  • 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Είστε στη φάση οικονομικών ξεκαθαρισμάτων και νέων ενάρξεων. Μια γνωριμία με έναν Σκορπιό, μέσα από ένα ταξίδι, θα σας ανανεώσει, και θα δείτε ότι μπορεί να αλλάξετε πολλά απ’ αυτά που δεν σας άρεσαν
    στις σχέσεις, γιατί θα βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνετε τα καλά του Δία και έχετε εύνοια στη σχέση και στις συνεργασίες σας. Ένας Υδροχόος στο χώρο της δουλειάς σας μάλλον σας μπερδεύει με τη στάση του.

  • 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΖΥΓΟΣ
    Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει πολύ όσους έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, γιατί θα μπείτε στην τελική ευθεία κάποιων πραγμάτων που είχατε ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου. Πρέπει να είστε ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Γιατί η αλήθεια στη ζωή σας είναι το ζητούμενο αυτή την περίοδο. Από την άλλη, η ανάληψη κάποιων ευθυνών ίσως κάνει τη ζωή σας δύσκολη και να θέλετε να φύγετε μακριά. Δεν είναι καλή εποχή για αγοροπωλησίες ακινήτου και τολμηρά ανοίγματα.


  • 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Συνεχίζει το ερωτικό δίδυμο Αφροδίτη-Άρης να είναι στο ζώδιό σας και να σας φέρνει διάφορες ερωτικές γνωριμίες στην πόρτα σας. Εκεί που θα παραδοθείτε άνευ όρων είναι με την επιστροφή ενός Ταύρου ή Σκορπιού. Χρειάζεστε προσοχή και πάνω απ’ όλα να μην υπάρχει μέσα σας εκδικητικό σχέδιο, γιατί θα χάσετε και αυτό που ήδη έχετε. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή και ευελιξία.

  • 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  ΤΟΞΟΤΗΣ
    Έχετε ανάγκη να αποσυρθείτε και να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Νιώθετε κουρασμένοι και αποκαρδιωμένοι από κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις. Δουλεύετε με το παρασκήνιο και δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας,
    κάτι που σας βοηθάει, καθώς δεν ξοδεύετε την ενέργειά σας άσκοπα. Αν σχετίζεστε με Ταύρο, μπορεί να έχετε κάποια κρίση στα οικονομικά και γι’ αυτό μην προχωρήσετε σε συνεργασία με πρόσωπο που σχετίζεστε και συναισθηματικά. Ένα ξαφνικός χωρισμός δικού σας ατόμου μπορεί να σας αναστατώσει.

  • 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Ένα ξεκαθάρισμα εφ’ όλης της ύλης που θα κάνετε με έναν Κριό ή Ζυγό θα σας ανακουφίσει. Η καριέρα σας παρουσιάζει βελτίωση και μια παλιά πρόταση επανέρχεται στο προσκήνιο με τη βοήθεια μιας φίλης σας.
    Αυτό που είναι αναγκαίο να προσέξετε είναι η οικονομική συμφωνία που θα κάνετε. Όσοι έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά από την αγοροπωλησία ενός ακινήτου.

  • 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Θέλετε να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που διαχειρίζεστε όλες τις υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και γενικά όλα αυτά που σας ανήκουν. Θα γίνετε σίγουρα πιο διεκδικητικοί και ίσως και περισσότερο επιθετικοί. Όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να νιώσετε νοσταλγία για έναν Καρκίνο και να κάνετε τα πάντα για να τον συναντήσετε. Πάντως, αν δεν είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε αυτή τη σχέση καλό είναι να μην ξεκινήσετε και πάλι κάτι γιατί θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

  • 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΙΧΘΥΕΣ
    Η ζωή σας έχει καλυτερέψει, καθώς νιώθετε πιο σίγουροι και αποφασισμένοι να κάνετε αυτό που θέλετε αψηφώντας ακόμα και τη γνώμη ατόμων που παλιά δίνατε σημασία. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε μια μικρή επανάσταση, αμφισβητώντας πολλές αξίες, και μια νέα αρχή με γνώμονα την αλήθεια του εαυτού σας.Οικονομικά ευνοήστε και θα κάνετε μια πολύ σημαντική συνεργασία. Σκορπιός και Ζυγός θα σας απασχολήσουν και μπορεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο και πολύ σημαντικό για σας.

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου