Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ατάκες που τον κάνουν να τρέχει μακριά (Νο2)

Πιστεύεις πως σχέση δίχως ειλικρίνεια, δεν μπορεί να έχει μέλλον. Και καλά κάνεις. Βέβαια υπάρχουν και μερικά "αλλά". Γιατί η πολλή η ειλικρίνεια μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση σας και μερικές φαινομενικά αθώες ατάκες, μπορούν να κάνουν τον καλό σου να τρέχει μακρυά σου με 100 χιλιόμετρα την ώρα. Ιδού ποιές είναι αυτές!

6. "Δεν μπορώ σήμερα, έχω πονοκέφαλο"!
Αλήθεια ή ψέματα, σου συμβαίνει ή όχι, το μήνυμα που θα λάβει ο καλός σου είναι πως δεν θέλεις να κάνεις έρωτα μαζί του και προσπαθείς να το αποφύγεις, αραδιάζοντας δικαιολογίες. Αν μάλιστα συνηθίζεις να το αποφεύγεις το άθλημα του έρωτα τελευταία, έσω έτοιμη: ένα απόγευμα θα βγει από το σπίτι για πεταχτεί στο περίπτερο και δεν θα επιστρέψει. Καμία σχέση δεν μπορεί να είναι ιδανική εφόσον λείπει το παθιάρικο, τακτικό σεξ! Μην το υποτιμάς ενώ αν η διάθεσή σου είναι μειωμένη, απλά μιλήστε για να βρείτε μια λύση.

7."Θα το δοκιμάσω αλλά μόνο μια φορά, αλλά όχι σήμερα":
Είτε πρόκειται για το πρωκτικό σεξ, είτε για να κάνετε ράφτινγκ ή ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, μην ξεστομίσεις την πρόθεση να το δοκιμάσεις, εκτός κι αν το εννοείς! Αν θέλεις απλά να του χρυσώσεις το χάπι, βρες έναν άλλο τρόπο. Γιατί είναι να μην τάξεις σε παιδί κουλούρι και σε άντρα το ο,τιδήποτε.

8. "Σίγουρα είσαι καλά":
Κάποιες φορές ο καλός σου είναι σιωπηρός κι εσύ έχεις ξυπνήσει με ένα κακό προαίσθημα. Αντί να τον αφήσεις στην ησυχία του, επιλέγεις να φτάσεις το μαχαίρι στο κόκαλο και είσαι σίγουρη πως κάτι πηγαίνει στραβά. Όπως κι εμείς τα κορίτσια, όλα τα αγόρια έχουν τις άσχημες ημέρες τους και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό! Με το να τον ρωτάς διαρκώς, τι έχει και τι τον ενοχλεί, θα πάρεις την απάντηση που σου πρέπει: ''Εσύ τον ενοχλείς''!

9. "Η κοιλιά μου, οι γλουτοί μου, τα οπίσθια μου είναι χάλια":
Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Αν δεν σε έβρισκε ελκυστική, δεν θα τα έφτιαχνε μαζί σου εξ'΄αρχής! Πες τον τυφλό, χαζό, μαζόχα, κάτι σου βρήκε! Tο να παίρνεις την πρωτοβουλία να του επισημάνεις όλα τα στραβά επάνω σου, καλό σε εσένα κάνεις! Εν τω μεταξύ, μόνο οι γυναίκες που είναι γεμάτες αυτοπεποίθηση, είναι εκείνες που τελικά κρατάνε τους άντρες ενώ οι άλλες, που επικεντρώνονται στις ατέλειές τους, τελικά μένουν μόνες και έρημες! Σκέψου το απλά: πόσο θα άντεχες να έχεις στο πλευρό σου έναν άντρα που διαμαρτύρεται διαρκώς για την αποτυχημένη του καριέρα;

10. "Μισώ τη μαμά σου, την οικογένειά σου, τους κολλητούς σου":
Του θυμίζεις τη μάνα σου, γι' αυτό και σ' αγαπάει! Τουλάχιστον, τούτο έλεγε το άσμα και όπως φαίνεται υπάρχει μια αλήθεια σε αυτό. Γιατί αν σκεφτείς πως ολόκληρες ανδρικές φιλίες καταστράφηκαν σε ένα βράδυ επειδή ο ένας έβρισε την μάνα του άλλου, σκέψου τι θα γίνει αν εσύ τολμήσεις να ξεστομίσεις πως δεν την χωνεύεις τη μαμά του. Γίνε διπλωματική και διαχειρίσου τις οικογενειακές σχέσεις με ευελιξία και εξυπνάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους κολλητούς, τους συγγενείς και την ομάδα του. Ακόμα κι αν έχεις τις αμφιβολίες σου για όλους τους παραπάνω κοντινούς ανθρώπους του καλού σου, εμπιστέψου την κρίση του και μην ξεσπαθώνεις εναντίον τους!

0 κομεντς:

Δημοσίευση σχολίου