Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Γίνε πρότυπο κομψότητας σε 5 κινήσεις

Χωρίς να ξοδέψεις πολλά ευρώπουλα, μπορείς να δείχνεις άψογα ντυμένη και περιποιημένη, αρκεί να ακολουθήσεις αυτούς τους απλούς κανόνες! Και μετά, τύφλα να έχει η Sarah Jessica Parker μπροστά σου. 
1. Το κραγιόν στην πρώτη θέση: Δεν λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας, αλλά μερικές φορές ξεχνάμε πόσο μεγάλη διαφορά μπορούν να κάνουν στην εμφάνισή μας. Το κραγιόν φωτίζει το πρόσωπο, κάνει τα δόντια να δείχνουν πιο λευκά και, αν είναι το σωστό χρώμα, μπορεί ακόμα να κρύψει χρόνια. Ακόμα και αν προτιμάς το ελαφρύ βάψιμο, φορώντας κραγιόν θα δείχνεις πιο περιποιημένη και σικάτη. Για να επιλέξεις το χρώμα που σε κολακεύει περισσότερο, να θυμάσαι ότι μεγαλώνοντας, καλό είναι να αποφεύγουμε τα σκουρόχρωμα χρώματα που τονίζουν τις ρυτίδες και να προτιμάμε τα φωτεινά που χαρίζουν φρεσκάδα στο πρόσωπο.
 
2. Προσοχή στα παπούτσια: Αν θέλεις να δείχνεις κομψή και καλοντυμένη, ξέχνα τις αρβύλες και τα δετά παπούτσια σε ανδρικό στυλ. Οι ψηλοτάκουνες γόβες βρίσκονται φυσικά στην κορυφή της λίστας κομψότητας, αλλά αν δεν σε βολεύουν, μπορείς να φορέσεις ένα μέτριο τακούνι ή ακόμα και ένα ίσιο παπούτσι, αρκεί να είναι λεπτοκαμωμένο και παιχνιδιάρικο. Οι μπαλαρίνες, τα σανδάλια, τα χρώματα, οι ξέχωστες γόβες είναι άνετες και μοδάτες λύσεις. 
 
3. Τόνισε τη μέση: Η λεπτή, τονισμένη μέση παραμένει ένα από τα κυριότερα όπλα του σεξαπίλ. Τα φαρδιά ρούχα χωρίς σχήμα μπορεί να είναι βολικά, αλλά δεν συμβαδίζουν με τη θηλυκότητα. Για μια κομψή εμφάνιση, επίλεξε σακάκια με πένσες ή ραφές που να αγκαλιάζουν κολακευτικά το σχήμα του σώματος και να υπογραμμίζουν τη μέση. 
 
4. Καθημερινές εκπλήξεις: Ενας έξυπνος και διασκεδαστικός τρόπος για να δείχνεις κομψή και περιποιημένη, είναι να προσθέτεις κάθε μέρα στην εμφάνισή σου κάτι διαφορετικό, όπως οι αντιθέσεις ανάμεσα σε υφάσματα, χρώματα και σχέδια, ακόμα και με τρόπους που καταρρίπτουν τα στερεότυπα της μόδας. Τόλμησε να συνδυάσεις ένα κλασικό κολιέ με πέρλες με ένα εντελώς αθλητικό μπλουζάκι ή προσθέσεις αξεσουάρ σε έντονη αντίθεση, αντί να συνδυάζεις διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος. 
 
5. Τσάντες που μιλούν: Ο κανόνας που ήθελε οπωσδήποτε τα παπούτσια ασορτί με την τσάντα δεν ισχύει πλέον. Οι σύγχρονες τσάντες δηλώνουν ποια είσαι, τι κάνεις, τι χρειάζεσαι. Ενα τόσο απλό αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει εντελώς το ύφος της εμφάνισής σου και να προσθέσει πολύ στυλ. Μια εντυπωσιακή τσάντα, με έντονα χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες προσθέτει στο ντύσιμό σου πρωτοτυπία και προσωπικότητα.

1 κομεντς:

Ανώνυμος είπε...

theloume ki alla tips modaaaaas!

Δημοσίευση σχολίου