Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Μιχάλης Εμιρλής - Γιάννης Τσιμπερίδης στο Micro Fix!

Μιχάλης Εμιρλής - Γιάννης Τσιμπερίδης " Fanela Rige"
Micro Fix
Έναρξη 15 Οκτώβρη

“Coming Soon“… είναι το όνομα της μουσικής παράστασης που από τις 15 Οκτώβρη στο Micro Fix, θα προσπαθήσει να ενώσει όλο το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό σε μία μεγάλη παρέα.
O Μιχάλης Εμιρλής και ο Γιάννης Τσιμπερίδης "FANELA RIGE", με χαλαρή διάθεση και ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα μας κρατήσουν παρέα με παλιές και νέες επιτυχίες τους, ...καθώς και όμορφα διασκευασμένα τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε.

 Τον Μιχάλη Εμιρλή τον γνωρίσαμε το φθινόπωρο του 2005 με την κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφική δουλειάς που είχε τίτλο "Ζω Περιμένοντας Να Ζήσω" και την απολαυστική επιτυχία "Πίπα της ειρήνης", αλλά και άλλα όμορφα τραγούδια, όπως το "Να σε ξεχάσω προσπαθώ" και το "Νιώθω το τέλος να πλησιάζει". Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD "Μη διστάζεις", από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια "Μη μου μιλάτε για κείνη", "Αυτό που σου αρέσει" και ο "Κουβανός". Εχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε live εμφανίσεις με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Γλυκερία και η Δέσποινα Ολυμπίου. Γέννημα θρέμα Θεσσαλονικιός επιστρέφει στην πόλη του με νέα δισκογραφική δουλειά, η οποία θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και αναμένεται να είναι εξίσου πετυχημένη και ανατρεπτική.

 Ο Γιάννης Τσιμπερίδης, τραγουδιστής των Fanela Rige ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι το 1998. Τα τελευταία 3 χρόνια μέσα από τα πολυσυζητημένα live των Fanela Rige τον έχουμε ακούσει σε όλα τα hot σημεία της πόλης και όχι μόνο, να μας τραγουδάει το “ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ” και τον “ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟ” τα οποία και ξεχώρισαν από το πρώτο τους CD Single. Η συνεργασία του στην Αθήνα με τον Νίκο Τερζή είχε ως αποτέλεσμα την πρόσφατη κυκλοφορία με το επίκαιρο “ ΒΓΕΣ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΙΑ”. Στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες σε ευρύ μουσικό φάσμα όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Νίκος Nivo Βουρλιώτης και ο Νίκος Μίχας. Σύντομα θα κυκλοφορήσει μία διασκευή η οποία θα δημιουργήσει αίσθηση λόγω της ενορχηστρωτικής της πλαισίωσης, ως προπομπός της νέας του ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς, με αφετηρία και πάλι την Θεσσαλονίκη.

Την μουσική παράσταση COMING SOON πλαισιώνουν ένα μοναδικό DJ set, σκετσάκια και stand up comedy που θα κάνουν τα σαββατοκύριακά μας πιο ευχάριστα από ποτέ!!!

Coming Soon … Σσσσσσσς … Αρχίζει! Στις 15 Οκτώβρη, στο Micro FIX.

Μια παραγωγή της Plus Rec
Συντονισμός Παραγωγής: Χάρης Πρώιος, Τέο Ζουλίδης
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Σουσαμίδης

Μουσικοί:
Χρήστος Γκιούρας πλήκτρα - Τραιανός Αλμπανούδης μπάσσο - Λάζαρος Πλιάμπας τύμπανα - Στέλιος Μακρυπλίδης ηλεκτρική κιθάρα


Micro FIX  (περιοχή Fix - σφαγεία)
Κρατήσεις: 2310.514666
Ώρα 'Εναρξης προγράμματος: 23:00
Τιμή φιάλης 100 €
Τιμή για φοιτητές 80ευρώ η φιάλη / 6 άτομα

1 κομεντς:

Melissanthee είπε...

went there while in Thess, THESE GUYS ROCK!!!!!

Δημοσίευση σχολίου